Откраднат живот“ се завръща в ефира със своя 7-и сезон

...
Откраднат живот“ се завръща в ефира със своя 7-и сезон
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ се завръща в ефира: Плевнелиев влиза в сериала

„ Откраднат живот “ се завръща в ефира със своя 7-и сезон още тази пролет. Голямата смяна този път не идва от актьорския състав, а от мястото, в което ще се развива главното деяние, а точно – болничното заведение. Тъй като предходната – „ Св. Кирил “, се намираше в киноцентъра „ Бояна “, тя трябваше да бъде съборена, с цел да се построи на нейно място нов фон за задгранична продукция.
Новата болница на лекарите от „ Откраднат живот “ носи името „ Св. Анастасия “ и се намира не къде да е, а в „ София тех парк “, на броени метри от кабинета на някогашния президент Росен Плевнелиев, който несъзнателно ставал очевидец на снимачния развой и се оказало, че е добре осведомен със сюжета на сериала.

От екипа се шегували, че ще му предложат епизодична роля, каквато имаха доста други известни българи в предходните сезони. Новата болница на „ Откраднат живот “ е издигната единствено за три месеца и се споделя „ Св. Анастасия “ поради скритата символика. Всъщност тази светица, живяла по римско време, била женена за патриций, прочут с жестокостта си към нея. След гибелта му с парите, оставени от него, Анастасия се грижела за доста заболели хора и през днешния ден е считана за настойничка на лекари и аптекари.

Тази история е отпратка към сюжетната линия сред Иво и Ина Фотеви. Различното в новата болница е, че е оборудвана с изцяло същинска техника, каквато има в най-елитните лечебни заведения у нас. В лекарските кабинети с впечатляващо достоверни медицински уреди, с каквото могат да се похвалят актуалните съвременни лечебни заведения, първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева, които сложиха началото на снимачния развой. „ Ретро “ се снабди с неповторими фрагменти от бекстейджа на сериала, които демонстрират извънредно новата снимачна площадка и издават какви ще бъдат връзките сред обичаните от българската аудитория герои.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР