Откраднаха тайните на Джуна Секретни документи, съдържащи тайните на покойната

...
Откраднаха тайните на Джуна Секретни документи, съдържащи тайните на покойната
Коментари Харесай

Откраднаха тайните на Джуна 

Откраднаха тайните на Джуна

Секретни документи, съдържащи тайните на починалата съветска пророчица Джуна, са били открадни от нейния сейф 8 години след кончината ѝ. Тя напусна света на живите на 8 юни 2015 година Твърди се, че архивите ѝ съдържат мрачни секрети за най-влиятелните хора в света и самопризнания на нейни пациенти, измежду които са Роналд Рейгън, Леонид Брежнев и Никита Михалков. Възможно е те да изтекат в интернет пространството или да бъдат употребени за откупи.

Редовен клиент на Джуна е бил и министърът на външните работи на Съюз на съветските социалистически републики по времето на Михаил Горбачов, а по-късно грузински президент Едуард Шеварднадзе. Тя е лекувала и огромния руски режисьор Андрей Арсеньевич Тарковски. При нея са идвали и други руски ръководители, задгранични дипломати и техните съпруги, московският хайлайф, огромни руски актьори и интернационалните звезди като Робърт де Ниро и Марчело Мастрояни. Приживе тя е близка другарка и с Борис Елцин.


Прочутата съветска ясновидка и лечителка издъхна в Москва на 66 година през 2015 година след двудневна кома. Малко преди този момент претърпява тежка интервенция, има съществени проблеми с кръвта, която съвсем не се движела във вените ѝ, ръцете ѝ били ледени като на труп. Джуна изпада в тежка меланхолия след гибелта на сина си Вахтанг. Той намира гибелта си в автокатастрофа на 3 декември 2001 година и умира единствено на 26 година „ Духом тя умря дружно с него, телом не живееше, а преживяваше, силата ѝ си отиде, към този момент не можеше да лекува “, разкриват нейни близки.

За Джуна се твърди, че е била всестранно развита персона, която в Русия назоваха „ нашата Ванга “.

През октомври 2014 година ясновидката описа в тв изявление, че е избавила живота на Брежнев, по какъв начин е съветвала Елцин да ръководи, какво ще принуди Запада да анулира глобите против Русия и по какъв начин ще приключи спорът в Украйна.

Джуна Давиташвили се ражда на 22 юли 1949 година в с. Урмия, Краснодарски край, в фамилията на емигранта от Иран Юваш Сардис. Преди да почине, е споделяла, че е наследила качествата си точно от него – той умеел да предсказва, предсказал даже личната си гибел. Учи две години в Ростовския колеж за кино и телевизия, само че прекъсва и отпътува за Москва. Според друга версия приключва Ростовския медицински колеж и е изпратена по систематизиране в Тбилиси, където се среща със брачна половинка си Виктор Давиташвили. По-късно споделя, че не го е обичала, само че ги е свързвало почитание и доверие. От 1980 година живее и работи в Москва. Има чудноват втори брак и с известния композитор и музикален продуцент Игор Матвиенко, който продължава единствено няколко седмици.


Лечителката става притежател на над 30 награди, в това число звездата на воин на социалистическия труд на Съюз на съветските социалистически републики, ордена „ Дружба на народите “, медала на Организация на обединените нации „ За подсилване на мира “, орден „ За героизъм “, званието „ Генерал-полковник на здравната работа “. През 1990 година основава Международната академия на различните науки, а през юни 1994 година е определена за 5 години за вицеректор на Свободния интернационален университет за нетрадиционна медицина в Коломбо – институт, учреден от емигранти от Съветския съюз. През 1997 година се прогласява сама за кралица на асирийския народ. През 1995 година взе участие в парламентарните избори в Русия отпред на Блока „ Джуна Давиташвили “. Нейната политическа групировка печели едвам 0, 47% от гласовете. След гибелта на сина си Вахтанг през 2001 година заживява като отшелница. Докато българската пророчица Ванга е към момента жива, двете поддържат връзка и са в другарски връзки. Срещат се няколко пъти онлайн, а съгласно роднините на пророчицата от Рупите тя предрекла ранната гибел на своята съветска посестрима.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР