Отказ да стане компаньонка в страната, а след година -

...
Отказ да стане компаньонка в страната, а след година -
Коментари Харесай

ЗЛОВЕЩА ВЕРСИЯ: Дебора била накълцана заради отпор да стане проститутка

Отказ да стане компаньонка в страната, а след година - в Нидерландия или Белгия, стоял зад зверството върху 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Тази злокобна версия популяризират от уста на уста заралии, познати и на девойката, и на садиста, упражнил насилието върху нея - Георги Николаев. 

Според информация на източници от Lupa.bg прокуратурата в Стара Загора към този момент е почнала да рови по-надълбоко из аргументите за кълцането и стригането на Дебора - почерк, непокътнат за локалните мафиоти от десетилетие насам, в търсене на основите на тайфа за трафик на хора, склоняване към проституция и експорт на жива плът за Западна Европа. 

Мълви се, че единствено за последните 2 години, откогато коронавирус отпусна лапите си и рестрикциите за пътувания лека бавно паднаха, заралийките, отмъкнати от сводническите банди и принудени да продават телата си на открито, били над 50. Предимно на възраст сред 18 и 25 години. 

А схемата била доста елементарна - всички евентуално угодни за клиентите млади девойки се " скаутвали " в локалните нощни заведения от охранители като Георги, които постоянно били добре облечени, с тренирани тела, с изрядни усмивки.

Гардовете на фолк певачките омайвали наивните девойки, започвали даже връзки с тях (въпреки че също като Георги вкъщи се грижат за фамилии и невръстни деца), след което започвал и шантажът с голи фотоси, увещания за положителни приходи и в последна сметка, заплитане в мрежите на сводниците. 

Всяко дърпане, всеки отвод на към този момент набелязана и посочена за поддала се жертва се третирало сурово - точно с остригване, настояват още осведомени с гнусните закононарушения. Тъкмо за този дълготраен параф на бандитите, прилаган върху младите дами в Стара Загора, сигнализира и локалната миска - Божидара Овчарова в Тик-Ток видео преди ден, обиколило мрежите в цялата страна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР