Откакто започна да преподава във НАТФИЗ, му викат мастър, което

...
Откакто започна да преподава във НАТФИЗ, му викат мастър, което
Коментари Харесай

Доведеният син на Ламбо: Има два вида хора на света - Стефан Данаилов и останалите

" Откакто стартира да преподава във НАТФИЗ, му викат " мастър ", което пъклен го ненавиждам, тъй като от британски думата значи и стопанин, освен преподавател. А той не беше стопанин - беше доста добър човек. Аз му крещя " необут " от дребен. Той доста обичаше кино лентата " Кръстникът ", там тази имитация съществуваше. Но по този начин стана " необут " и единствено аз му крещя по този начин ". Това съобщи доведеният наследник на Стефан Данаилов - Росен Цанков пред bTV за умрелия огромен артист.

" За мен има два типа хора на света - Стефан Данаилов и останалите. Той ме е научил на всичко ", добави той.

Данаилов го съветвал  " в никакъв случай да не сяда на една маса, на която не може да заплати цялата сметка ", както и да работи до 30-35 години крепко, да прави кариера и по-късно да мисли за пари, с цел да се види първо какво може. Цанков разкри, че артистът доста обичал да дава препоръки.

" Той знаеше какво ти е положението. Даже не казваш въпроса и ти споделя " направи това и това ". Беше доста подсъзнателен и сензитивен човек. Плачеше на филми, книги ", разяснява Росен Цанков.

" Той ми оказа помощ за най-важното - да оцелея. Бях 3 месеца в реанимация, интубиран, в полукома. И тогава бяха неприятните времена за него, когато всички го плюеха и псуваха по улиците - " червен отпадък " и така нататък Тогава се оказа, че би трябвало да се откри едно лекарство. Той отиде и тропна на вратата на компанията и сподели " вижте, синът ми умира, желаеме това лекарство " и те пратиха специфичен аероплан за 4 флакончета от този медикамент. Тогава беше нещо ужасно и това ми избави живота ", сподели още доведеният наследник на артиста. " Ние бяхме повече като другари. Като татко в никакъв случай не се е държал, а като същински другари - с упътвания сред по-малък и по-голям. Единственото бащинско, което направи, беше когато се напих за първи път в живота и си повърнах в куфара. Тогава пристигна и ми удари един пестник и ми сподели в никакъв случай да не върша това повече в живота си ", описа Цанков.
Той разкри, че е ходел със Стефан Данаилов на снимачната площадка. 

" Останаха малко хора като Ламбо. От него се научаваш на професионализъм. Той беше подреден преди операторите. Беше подготвен, облечен и чакаше. Нямаше такова нещо " аз не си знам текста ", всичко беше топ. Когато нещо не му влизаше в устата от сюжета, късаше листа и споделяше " ще го кажа, както аз реша " и режисьорът - " добре, Ламбо ", показа Цанков.

" Срина се след гибелта на майка. Първата година беше доста тежка. Но той има подобен дух, че се подвигна. Имаше воля за живот. Тогава е и първият рак. Много се смях, тъй като 2017 година той към този момент пуши, пие. Казвах му " Бос, ти го караш ракът като хрема ". Това посочваха и проучванията до момента до 2019 година Имаше страховит дух да живее, постоянно да има хора към него. В началото беше самичък, само че го превъзмогна и това ", добави той.

Мисли, че доведеният му татко си е отишъл благополучен.

" Изобщо не чаках да се случи това. Не съумях да му кажа " довиждане, необут ", показа през сълзи Росен Цанков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР