Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи

...
Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи
Коментари Харесай

Няма желаещи за катаджии след въвеждането на камерите и таблетите

Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма искащи за катаджии, 30% са вакантните места. Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов във встъпителната си тирада на първия стопански конгрес в Пловдив, заяви Plovdiv24.bg. Тези думи той съобщи в подтекста на поискания от опозицията избор на съмнение към кабинета "Борисов ".

"В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме голямата опозиция на администрацията. Второ, незабавно губим претендентите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откогато въведохме камерите и таблетите, няма искащи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите ", регистрира министър председателят.

Той регистрира също, че пада равнището на на контрабанда на цигари - слиза под 6%. "С това си изяснявам вота на съмнение! С това ли сме нездравословни? ", попита риторично Борисов.

По думите му по времето на служебното държавно управление (за към три месеца - бел. ред.) в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лв. по-малко от акцизи за разлика от в този момент.

По мотив на вота на съмнение министър председателят акцентира, че по време на ръководство от страна на Българска социалистическа партия всички фондове за България биват спирани.

"Не ви ли е необичайно, че когато пристигна Българска социалистическа партия на власт, всички фондове стопират. Те споделят, че това е от ГЕРБ, само че когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен интервал. Не споделям, че е поради мен, по този начин се е случило, само че кажете едно "Благодаря ", разяснява още министър-председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР