Откакто си оперира носа, Преслава е системно обект на всевъзможни

...
Откакто си оперира носа, Преслава е системно обект на всевъзможни
Коментари Харесай

Съсипаха Преслава с МЕМЕ, не е за вярване с кого я оприличиха

Откакто си оперира носа, Преслава е редовно обект на всевъзможни мнения за визията си в обществените мрежи. Факт е, че смяната е фрапантна, по тази причина и реакциите се оказаха неизбежни.

При последната си демонстрация в „ Като две капки вода “ неотдавна, Преслава определно си навлече съществени проблеми, тъй като малко по-късно в мрежата заваляха серия от подигравателни мемета и колажи. Фолкпевицата беше в публиката дружно с дъщеричката си, с цел да види имитацията на Християна Лоизу на шлагера си „ Дяволско предпочитание “.

Сравненията по-късно обаче, нямаха нищо общо с имитацията, а още веднъж бяха с акцент носа на певицата, който съгласно мнозина „ гони по размери този на Майкъл Джексън “, заради което и тя не наподобява към този момент на себе си.

Една от най-разпространяваните фотоси в мрежата след появяването на Преслава в „ Капките “ пък е до героиня от филмовата поредност „ Планетата на маймуните “ – Ари, която е говореща маймуна, с ясно изразени човешки черти и характерен нос под формата на две дупки.

По мненията на мнозина носът на Преслава дори продължава да се смалява и тя би трябвало незабавно да потърси мнението на умел еластичен хирург, с цел да разбере каква е повода за това, защото процесът може да се окаже необратим./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР