Откакто се раздели с последната жена в живота си Ивета,

...
Откакто се раздели с последната жена в живота си Ивета,
Коментари Харесай

Много Тъжна Коледа За Милен Цветков. Вижте Каква Беда Налегна Водещия На Празниците

Откакто се раздели с последната жена в живота си Ивета, водещият Милен Цветков се усеща самичък като улично куче – написа „ Уикенд “. Журналистът няма с кого да прекара идните празници и към този момент съществено се безпокои за старините си. Ако се съди по ситуацията му в този момент, в тях той още веднъж няма да има сродна душа, с която да сътвори дом и семейство, за които мечтае – отбелязва изданието.

Точно преди празниците Милен Цветков реши да се посвети на обичани хора и да прекара няколко дни с щерка си Калина. Момичето е родено от първия брак на журналиста и от години живее в чужбина. Госпожицата първо израства в Германия с майка си, а в този момент учи висше в Амстердам. Заради дистанцията посред им Милен я вижда единствено 2-3 пъти в годината, само че все пак двамата са изключително близки и си приказват като другари.

Сега Милен се готвел да посети наследницата си в Холандия. След като се върнел от страната на лалетата пък, Цветков се готвел да се реваншира и на сина си Боян. Искал да го заведе на ски в почивните дни, да прекара повече време с него и да му покаже, че макар раздялата с майка му Ивета, той не стопира да е съществена част от живота му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР