Откакто не е на екран Къщи Вапцаров намира утешение в

...
Откакто не е на екран Къщи Вапцаров намира утешение в
Коментари Харесай

Къци Вапцаров: Много агресия наблюдавам в...

Откакто не е на екран Къщи Вапцаров намира успокоение в обществените мрежи. Използва ги като естрада за всчико, което желае да каже.

В множеството си постове във " Facebook " той е краен, само че визира настоящи и наболели въпроси за обществото.

Последното му оскърбление идва от набъбващата експанзия измежду младите, която ескалира в обществените мрежи . И той като татко на двама сина е извънредно обезпокоен за подрастващото потомство.



" Много експанзия следя в интернет. Между непознати, за " положително утро ". Влиза се непосредствено с отпадък, злощастник, палячо... и всевъзможни обидни квалификации. Наблюдавам го и в групи, където сякаш хората са събрани по ползи и би трябвало да си симпатизират. Разбрал, недоразбрал, помислил, недомислил... непосредствено с бутонките. Агресивните и подигравателни коментъри са в пъти повече от тези, търсещи естествен разговор. " Пълни нелепости " е нещо като стандарт за начало на диалог. Нямам пояснение! Не може ли нещата които не са ти по усета, да бъдат подминати? Не! Трябва да се заврем тъкмо там, в това което ни нервира и то с максимума на омразата, която носим в мозъка си. Кой проблем си мислим че ще решим, обиждайки се между тях!? Някой има ли пояснение, за какво е по този начин? ", чуди се и и се мае някогашният ефирен водещ. 



За огромния си наследник Асен е спокоен, защото сполучливо се изучи в Съединени американски щати и към този момент си е намерил постоянна и доходоносна работа там. Той основава музика за редица холивудски филми, само че фамилията му е непретенциозно и не тръби за огромните триумфи на надарения музикант. 

След като приключва музикалния лицей " Бъркли " в Бостън, Асен се мести в Меката на киното Лос Анджелис, а главното което прави, е да композира музика за филми. " Това е нещото, с което желая да се занимавам. За мен писането на музика е животът ми. Искам това да върша отсега нататък и точното място е тук, в Лос Анджелис ", споделя младият композитор. Той към този момент има няколко сполучливи кино лентата зад тила си, чиято музика е негова. /show.blitz.bg/ " target= " _blank " > /show.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР