Откакто коронавирусът се превърна в новина номер едно за целия

...
Откакто коронавирусът се превърна в новина номер едно за целия
Коментари Харесай

Конспирацията Бил Гейтс - от масово ваксиниране до тотален контрол

Откакто коронавирусът се трансформира в вест номер едно за целия свят, има няколко съществени въпроса, на които отговор желаят несъмнено всички хора на планетата. Те са:
1. Откъде пристигна тази злина?
2. Кога ще има дейно лекуване?
3. Как може да не се случва още веднъж?
Има обаче и още един въпрос – ще завоюва ли доста някой от цялата рецесия и кой ще е той? Съответно, нещата изключително по този въпрос от дълго време са излезли отвън черното и бялото и се вихрят на полето на сивото – там, където истина и неистина, информация и дезинформация се преплитат по този начин, че доста, доста мъчно могат да се отличат.
Откакто обърна взор повече към фармацевтичната промишленост, в сравнение с към софтуерната, милиардерът Бил Гейтс почна да влиза в огромните вести най-вече като човек, който предизвестява за пандемия като тази, която се случи с COVID-19. Влиза и като човеколюбец – човек, даряващ големи средства и привличащ средства на други, с цел да се търсят благоприятни условия за разработка на ваксини.
Точно тази нова роля на Гейтс обаче провокира редица обвинявания – че посредством сегашната си активност той се цели в международно владичество. Има искрено налудничави изказвания – че посредством ваксина ще бъдат вградени чипове, с които Гейтс ще управлява хората на планетата. Дори в Русия световноизвестният режисьор и притежател на " Оскар " Никита Михалков тиражира тъкмо тази доктрина и беше съществено подигран от съветски медии от всевъзможен набор. С съмнение се гледа и на думите на някогашния номер 1 при мъжете в тениса на корт Марат Сафин тъкмо в същата посока, в каквато сочи Михалков.
Но даже и най-отявлените съперници на каквито и да е конспирации не могат да отрекат, че внезапната промяна на курса на Гейтс – от IT технологии към фармацевтичната промишленост, буди най-малко интерес. А през този месец – месец май, изключително внимание почна да притегля документален кино план, дело на Джеймс Корбет, който претендира да дава отговор за какво Гейтс навлезе в света на имунизациите. Отговорът, простичко казано, не е неочакван – с цел да откри международен надзор. Но методът, по който се стига до този отговор – с 4 кино лентата, които са издигнати на основата на обърнатата пирамида. Това е методът, по който в публицистиката се построява даден материал. Той следва да дава отговор на следните въпроси – какво, кой, по кое време, къде, за какво и по какъв начин? Документалните филми обгръщат тъкмо тези въпроси, въпреки и в размесен ред – по какъв начин, какво, за какво и кой!
Джеймс Корбет е индивидът за уеб страницата The Corbett Report. Според плана на Wikipedia – Rationalwiki, който е основан за да бъдат оборвани псевдонаучни изказвания и тайни теории, Корбет е прочут точно като човек, разрастващ тайни теории и то за огромни исторически събития – от Втората международна война та до атентатите от 11 септември. Самият той се показва като преподавател по британски език, който се възполва от опциите, които Интернет му дава, с цел да може да бъде чут гласът му. И, несъмнено, всичко това хвърля голяма сянка на подозрение по отношение на четирите му кино лентата за Гейтс. Те обаче сигурно са всичко друго, само че не и обикновена агитация – тъй като доста от информацията вътре, показана като обстоятелства, в действителност в действителност са обстоятелства. Въпросът обаче е в интерпретацията – тъй като в това поле в действителност няма правила!
Информация и дезинформация – преглед на първите две серии


Още в самото начало се натъртва, че Гейтс няма никакво здравно обучение, само че се е трансформирал в голям фактор в медицинския бранш в световен мащаб – публично опазване на здравето и ваксини.
В поддръжка на теорията по какъв начин употребява парите си за въздействие – а за какво, отговори, от позиция на създателя Джеймс Корбет, дават чак третият ( " Бил Гейтс и мрежата за надзор на популацията " ) и четвъртият филм ( " Запознайте се с Бил Гейтс " ) в поредицата, Корбет почва с общоизвестни обстоятелства, само че от позиция " пазаруване на добра гласност " – че Гейтс през фондацията си " Бил и Мелинда Гейтс " ) финансира план с английския вестник The Guardian за световно развиване, че финансира уеб сайтът Our World in Data, който следи развиването на рецесията с ковид (както и доста други като статистика), BBC, само че не е упоменато, че съвсем 2,5 пъти повече пари за BBC Media Action дава английското външно министерство, а 500 000 паунда повече идват от Европейската комисия – за интервала 2017/2018 година.
Факт е обаче, че Гейтс има голямо въздействие в СЗО – вторият максимален донор след Съединени американски щати е неговата фондация, вижда се и от листата с донори с данни за четвъртото тримесечие на предходната година. Факт е и, че още преди да бъде определен сегашният шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, има съществени съмнения за поддръжка зад кулисите от страна на Гейтс – да вземем за пример в ето тази публикация на Politico, a The New York Times обстойно и нашироко отразява обвинявания от член на съперник на Гебрейесус в конкуренцията за най-важния пост в СЗО, че етиопецът като здравен министър е прикрил три епидемии от холера в Етиопия. Тонът на световноизвестния американски вестник към настоящия началник на СЗО е доста сериозен, само че във видеото на Корбет се твърди, че Гебрейсус не е доктор, а той има бакалавърски степени по биология и имунология според данните от формалната му биография в Wikipedia.


Тук първата насочна точка е, че откакто Гейтс е споделил, че няма да се отървем от ковид, редица международни водачи и известни учени го споделили – един тип Гейтс е задал тонът, като декларирал и, че ваксина може да има за 18 месеца.
Проверка на Actualno.com сподели следното – на уеб страницата на фондацията на Бил Гейтс е качено известие тъкмо за 18-те месеца, като е даден линк към английския вестник The Telegraph и авторска публикация на Бил Гейтс от. Има и видео от CNBC от. по същата тематика. Но основният епидемиолог на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи приказва обществено тъкмо за 18 месеца като период за разработване на ваксина още. - ето и публикацията на Business Insider за това. Въпросът е, че във видеото на Корбет няма посочени дати кой по кое време какво е споделил, както и че е доста допустимо въпросните тези да са казани и от Гейтс, и от научни престижи като Фаучи и преди посочените дати в този параграф дати. С други думи - щом искаш да докажеш някакво изказване, опираш се на обстоятелства, а не на други изказвания! Защото даже бегла инспекция на база дати демонстрира пробив в изказванието от видеото.
Следващо значимо изказване – че имало откриватели, които тествали ваксина против " родителя " на SARS-CoV-2 – вирусът SARS-CoV (имат 80% съвпадане в генома), който провокира при започване на XX век епидемията от Тежък респираторен синдром (ТОРС), " лабораторното животно " се оказало по-уязвимо на вируса. Няма обаче нито едно разяснение кои са тези откриватели, за коя разработка на ваксина става въпрос, защо лабораторно животно – да не приказваме, че да се съди за даден медицински артикул по резултат от едно лабораторно животно е повече от неуместно! Отделно, има коментар на доктор Питър Хотец, който не е ориентиран за SARS-CoV-2 съответно, а за коронавирусите по принцип – без да е упоменато по кое време е юридически и дали от този момент няма прогрес в научното схващане за коронавирусите, както и какъв тъкмо е този прогрес. Или все едно да вземем коментар, че на аналогов телефон не може да прокараш интернет – да, преди 30 години е по този начин, в този момент към този момент по какъв начин сме с телефоните и интернета? Как тъкмо се приказва и се правят оценка научни проучвания за вируси и ваксини - съответно за SARS-CoV, можете да видите в ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ!
Истина обаче е, че до момента няма дейно развита РНК ваксина и се влиза в незнайно поле. РНК методът е следният – да се подтиква човешкото тяло да създава антитела, т.е. то да е контейнер на ваксина против съответния вирус. Повече можете да научите ТУК, в това число с коментар на доктор Питър Хотец, който участва във видеото на Корбет.
Силен мотив в поддръжка на теорията за " злите " планове на Гейтс е, че има издадено предписание от американските управляващи със задна дата по отношение на медицинските ограничения против COVID-19 в Съединени американски щати и да не се разрешават искове за вреди – то да важи от 4 февруари, 2020 година, а ден по-късно, на 5 февруари, фондацията на Бил и Мелинда Гейтс афишира помощ от 100 млн. $ за битка с ковид. Удобно Корбет обаче пропуща, че разпореждането на управляващите в Съединени американски щати изключва един сегмент от тази отбрана против искове - в случаи на злоумишлен предумисъл! И го написа още в първия абзац на систематизираната информация!
Не е пропуснат и " казусът Индия " - по какъв начин имало 7 умрели девойки след слагане на ваксини, подкрепяни от Гейтс и фондацията му. Всъщност, нито едно от седемте девойки не умира от ваксина – Actualno.com към този момент писа за този мит, ТУК!
Следва и друга дезинформация - по какъв начин ваксина против полиомелит, създадена благодарение на Гейтс, довела до всеобщи случаи на парализа в Индия. Това обаче е изказване на известния с тайните си теории правоприемник на клана " Кенеди " - Робърт-младши! Но във кино лентата на Корбет не се загатва статистика за потърпевши, единствено се разяснява, че имало такива.
При толкоз доста несъответствия, към този момент въпросът по какъв начин да се отнасяме към теорията, че Гейтс ще имунизира света, с цел да го управлява, получава много противен за позицията на създателя отговор! И това в действителност въобще не е хубаво за дебата - тъй като има място за сериозна рецензия по отношение на активността на Гейтс, само че когато биват открити толкоз дупки в теориите, почваш да се съмняваш за всичко в тях - даже и вероятно вярното! Като да вземем за пример упоменатите във кино лентата доктор Арата Кочи, специалист в СЗО и Тачи Ямада, с водеща роля в активността на Гейтс и рецензиите на доктор Кочи, че Бил Гейтс основава " теоретичен картел " де факто под шапката на СЗОН - нещо, на което влиятелен източник като The New York Times обръща съществено внимание, а и освен този вестник!
Очаквайте втора част!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР