Откакто е конституирано Народното събрание се опитваме да поставим основата

...
Откакто е конституирано Народното събрание се опитваме да поставим основата
Коментари Харесай

Иван Христанов: Партньорите за каре карти са едни, а за управление - други

" Откакто е конституирано Народното събрание се опитваме да сложим основата за това нещо. Не тъкмо за договаряне, само че преди да решим с кой ще минем веднъж, би трябвало да решим къде отиваме, по какъв метод ще стигнем там и тогава да си изберем сътрудниците. Партньорите за каре карти са едни, а за ръководство - други ", това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Иван Христанов пред bTV.

Три пъти, единствено за това Народно заседание, когато се опитваме да сложим дневния ред, за жалост не срещаме схващане и няма действително разискване. При третия мандат имаме два фундаментални теста. Първо - дали ще има разискване на задачите, обрисувани от нас, а вторият - на кого ще бъде връчен мандатът. При третия мандат избор има. Едно е да бъде връчен на " Демокартична България ", която има своите цели, а друго е на Движение за права и свободи, което ще бъде злополука, продължи националният представител.

Българска социалистическа партия имаха един фундаментален избор, когато се обсъждаше Изборния кодекс. Дали ще създадат още една смела крачка към реформаторските сили, или ще се бетонират назад в силите на статуквото. За жал стигнахме до един кодекс, който отстрани напълно машинното гласоподаване, съобщи той по адрес на левицата.

Борим се против това, че хора на ГЕРБ се пробват да употребяват властта, с цел да обсебят някакъв къс, нещо златно да си създадат, продължи депутатът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР