Откачихте с тая кралица. Новини, навсякъде все за нея се

...
Откачихте с тая кралица. Новини, навсякъде все за нея се
Коментари Харесай

Ликът на Елизабет II се появи на неочаквано място в Бургас и разгневи мрежата

„ Откачихте с тая кралица. Новини, на всички места все за нея се приказва, все едно при нас има толкоз малко за говорене, че все за това да слушаме и четем “.

„ Авторите не са българи. Успокойте се, патриоти и беж в Каравелово! Хем ще има изгода от Вас, хем е покрай родното място на Дякона “.

„ Пак се увлякохте по чуждопоклонство, да не вземете да й сложите лика и на някои салфетки, ей по този начин от натегачество. Светла й памет на кралицата, мисля най-дълго управлявалия духовник в историята “.

„ Пълен срам, ние сме в България “

„ Много непотребен негативизъм. Това е просто пясък, хора, успокойте се, не са издигнали железен паметник, а създателите са си англичани, изваяли разнообразни пясъчни фигури, като да вземем за пример портрет на Баба Ванга, Пижо и Пенда, облиците на Левски, Кирил и Методий и други. За какво чуждопоклонничество иде тирада, хайде малко по-ведро и с усмивка. Хубав ден! “.

Това са единствено една доста дребна част от мненията в обществената мрежа Facebook под обява, озаглавена „ Пясъчна фигура с лика на кралица Елизабет II, намиращ се на Бургаския плаж. Дело на Пол и Реми Хогард “. Автор на фотографията е фотографът Дани Димов, написа burgas24.bg.

Англичанинът Пол и брачната половинка му Реми Хогарт, която е от Нидерландия, са свободни актьори, които се влюбиха в Бургас и от няколко години ваят на неговия плаж статуи от пясък за наслада на дребни и огромни.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР