Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания, коментира Нидал

...
Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания, коментира Нидал
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Срещу себе си Борисов има аматьори, които не искат да се съберат

Отиваме на избори. Вече се стартира предизборната акция, разяснява Нидал Алгафари

В студиото на коментар на журналиста Нидал Алгафари и Арман Бабикян, политически PR специалист за това до какъв брой е допустимо Българска социалистическа партия да осъществя третия мандат.

„ Шансове за държавно управление на доктрина има, само че на процедура – не. ГЕРБ съумя да разбие формираната преди време коалиция. Борисов съумява да ги разцепва, с цел да събере повече мандати “, разяснява журналистът Нидал Алгафари.

„ Отиваме на избори. Вече се стартира предизборната акция “, добави той, само че посочи, че огромна част от гласоподавателите няма да идат до урните.

„ Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия би трябвало да намерят метод и общ език. Има точки, към които всички се сплотяват. „ Да, България “ могат да се причислят към систематичните партии, само че те имат терзания дали ще прескочат изборите. Ако се коалират с „ Продължаваме промяната “, няма да усилят резултата си, само че ще има по-малко сили в Народното събрание “, сподели още Нидал Алгафари.

„ През последните няколко вота призоваваме на всички политически партии и придвижвания, които желаеха смяна в страната. Аз до момента в който не видя, нямам доверие. Какво значи партия на статуквото и какво са систематични партии? Целият развой беше против статуквото. Евроатлантическата партия Движение за права и свободи не се възмути от това, което прозвуча от американския конгресмен за Иван Гешев, който срутвал сигурността на НАТО “, уточни Арман Бабикян, политически PR специалист.

„ Борисов е извънредно добър занаятчия да разрушава. Срещу себе си има дилетанти, които не желаят да се съберат “, добави той.

„ Партиите мъчно ще вдигнат резултатите си. Трябва да внимават кой и какъв брой ще смъкна. Съмнявам се да има по-висок резултат. Той може да се вдигне от необятно отворената врата за пазаруване на гласове на база „ хартиената коалиция “. Пачките могат да литнат към небесата и повече хора против повече пари да идат към урните “, сподели още Арман Бабикян.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР