Отхвърлена британка спретна брутално отмъщение на съпругата на бившия си

...
Отхвърлена британка спретна брутално отмъщение на съпругата на бившия си
Коментари Харесай

Отхвърлена жена спретна коварно отмъщение на любовника си

Отхвърлена британка спретна брутално възмездие на брачната половинка на някогашния си ухажор, за което обаче беше осъдена от закона.

38-годишната жена изпратила интимни фотоси на някогашния си на брачната половинка му точно на рождения ѝ ден, оповестява Daily Record.

По данни на окръжния съд, британката побесняла, когато разбрала, че брачната половинка на мъжа, с който се срещала няколко години, отхвърля аферата им, завършила през 2020 година, и решила да потвърди противното.

В 2 часа през нощта тя ѝ изпратила във Facebook няколко фотоси на голия ѝ мъж и написала: " Честит рожден ден ". На единия кадър той бил единствено по боксерки и завързан за парапет на стълбище, а на втората - гол под душа. След това отхвърлената държанка разгласила интимните фрагменти и в обществената мрежа.

Триумфът ѝ обаче траял доста малко, тъй като била задържана за разпространяване на персонални интимни фотоси.

Британката признала, че е качила фотосите на мъжа без единодушието му. Тя признава, че даже възнамерявала да разгласява и още по-откровени изображения, с цел да провокира боязън и безпокойствие у някогашния си и брачната половинка му.

За дейностите ѝ съдът я осъдил на 100 часа общественополезен труд, а мобилният ѝ телефон бил иззет, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР