Отглеждането на буйна морава в пустинята може да се почувства

...
Отглеждането на буйна морава в пустинята може да се почувства
Коментари Харесай

Достатъчно здрави ли са тези почвени покрития за тревни площи и градини в сух климат?

Отглеждането на буйна ливада в пустинята може да се почувства като изгубена борба. С вярната грижа тревите от топлия сезон Бермуда, зойзия и баия могат да се задържат сносно през лятото, само че когато времето се охлади задоволително, с цел да се насладите на тези тревни площи, те се трансформират в латентен килим от плява.

Не е чудно, че доста притежатели на жилища, градинарстващи в изсъхнал климат, употребяват трошляк вместо растения или избират изкуствена трева за зелен челен двор.

Това са два метода да внесете зеленина, която не изисква поддръжка, в сложни пустинни зони, само че тревата на пластмасова основа не е биоразградима. Той всмуква и задържа топлината и, обратно на общоприетото разбиране, изисква постоянна поддръжка. Освен това в даден миг ще би трябвало да бъде изхвърлен.

За благополучие има няколко здрави почвени покривки с невисок напредък, които се показват добре в изсъхнал климат. Те може да не са в положение да се оправят с пешеходния трафик на изкуствена трева, само че притеглят потребни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР