Отгледаният от БНР путинист Петър Волгин се появи на днешния

...
Отгледаният от БНР путинист Петър Волгин се появи на днешния
Коментари Харесай

Рупорът на руската пропаганда Волгин кацна на форум на Възраждане

Отгледаният от БНР путинист Петър Волгин се появи на днешния конгрес на партия " Възраждане " в София.

От високата естрада рупорът на съветската агитация приветства участниците в събитието - представители на националистически партии от девет европейски страни.

Това е първата обществена политическа изява на журналиста, откакто бе свален от ефира на БНР и номиниран за лидер на листата на националистите от " Възраждане " за Европейския парламент.

В срещата европейските националисти, озаглавена „ Новите водачи на Европа “, участваха Евангелос Циомбанидис – ръководител на АККЕЛ (Гърция), Наталия Параска – ръководител на „ Възраждане “ (Молдова), Ралф Декер – представител на „ Форум за народна власт “ (Нидерландия), Милан Ухрик – ръководител на „ Движение Република “ (Словакия), Горан Игич – представител на „ Заветници “ (Сърбия), Янош Аргиелан – представител на „ Наша татковина “ (Унгария), Густав Каселстранд – ръководител на „ Алтернатива за Швеция “ и Николас Римолди – ръководител на MASS-VOLL! (Швейцария). Домакин е Костадин Костадинов от " Възраждане ".

На форума бе подписана „ Софийска декларация “, в която залягат вижданията на обединенията за запазването на националните граници, на Европа на нациите, както и на националния суверенитет на обособените страни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР