Отделението по Неонатология в УМБАЛ-Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа

...
Отделението по Неонатология в УМБАЛ-Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа
Коментари Харесай

Безплатна онлайн лекция Първи грижи за новороденото в УМБАЛ-Пловдив

Отделението по Неонатология в " УМБАЛ-Пловдив “ и Центърът за социална поддръжка " За деца и родители " в Пловдив канят още веднъж бъдещи и сегашни родители на онлайн среща с водещия педиатър доктор Диана Аргирова.

На 26 май 2022 година от 14,30 ч тя ще обясни какви са първите грижи, които се поставят за новороденото, по какъв начин би трябвало да се къпе и да се храни бебето. Ще покаже на родителите, по какъв начин да се грижат за кожата на новороденото.

Началникът на Отделението по Неонатология в някогашната Окръжна болница ще дава отговор на въпроси на майките и татковците. За тях са приготвени дарове от фондация " За Нашите Деца " - брошура за майката и бебето, с цел да бъдат положителни, уверени и грижовни родители.

За да се включат в безплатната онлайн лекция " Първи грижи за новороденото “ в " УМБАЛ-Пловдив “ е належащо искащите да се записват до 24 май 2022 година Те ще получат линк за достъп до лекцията в Гугъл Meet. Могат да се запишат и на тел: 032/ 943 444 и 0878 445 628, както и на имейл: [email protected]. Лице за контакт е Сибила Славчева,,ЦОП " За деца и родители " -Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР