Отдавна знаем че нещо трябва да се направи, за да

...
Отдавна знаем че нещо трябва да се направи, за да
Коментари Харесай

Гоним двамата, третият поема към затвора и може да оцелеем. Иначе нямаме шанс

Отдавна знаем че нещо би трябвало да се направи, с цел да имаме най-малко късмет за някакво бъдеще като страна от цивилизования свят. Нещата в действителност са или той нас, или ние – него. Няма приблизително състояние.

Стигаме до екзистенциалния въпрос: Какво да се направи?

Отговорът: Да бъдат отстранени Иван Гешев от прокуратурата и Сотир Цацаров от КПКОНПИ. Не ми говорете, че трябвало да се реформират системи, структури, да се пипа Конституцията и прочие дъвки. Нищо такова. След изборите се извикват тези двамата в Народното събрание и им се изяснява, че са част от мафиотския модел на Борисов (те го знаят отлично) и нямат повече място в живота на страната в функциите, които са в този момент. Довиждане.

След като се отпуши този отровен яз, ще стартира здравословното изрязване и лекуване на раковите тумори из цялата страна. Ще бъде животоспасяващ развой.

Без това нищо няма да се промени, разберете. Махнат ли се тези двамата, Борисов отива в правосъдната зала, а оттам… каквото покажат доказателствата за нечовешките му извращения по отношение на българите и България.

Не са единствено те, несъмнено, само че те би трябвало да са първите.

В ГЕРБ и Движение за права и свободи са неспокойни, тъй като знаят какво са правили и какво се поставя за това в правова страна. Нека станем такава.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР