Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път

...
Отдавна, много отдавна… още през 1992 година за първи път
Коментари Харесай

Първи кадри от новата игрална версия на „Аладин“

Отдавна, доста отдавна… още през 1992 година за първи път на бял свят излиза паметната класическа история „ Аладин “, трансформирала се в една от емблемите на Дисни.

 
Със сигурност не сте не запомнили красивата мелодия и пленителния искра на анимацията, която се завръща още по-магична, по-зрелищна и по-завладяваща в пълнометражна версия.
You ain't ever had a friend like E! (So here's your first look at the trailer.)
— E! News (@enews) Базиранa на приказката „ Аладин и вълшебната лампа “ от „ Хиляда и една нощ “, новата величествена продукция съчетава в себе си загатна по по този начин обичания детски филм и безспорната приказност от цветове и помпозност, която безусловно ще ни залее от огромния екран.
 Намислете си три стремежи и потъркайте лампата дружно с Аладин Форум Филм България
Принцеса Жасмин копнее от цялото си сърце да опознае света отвън стените на палата, в който живее. И тъкмо, когато това ѝ наподобява минимум допустимо, изведнъж, и то носещ се на вълшебно чердже, Аладин се появява в живота на красивата принцеса.

 
Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно само изискване, което може да избави Аладин от затвор. Той би трябвало да откри вълшебна лампа и да му я занесе.-->
 
Режисьор на Аладин е Гай, а сюжетът е дело на огромен екип от експерти, измежду които Джон Аугуст и Рон Клемънтс.
 
В актьорския състав на кино лентата един до друг застават както нови, по този начин и добре познати артисти.  Ролята на Аладин е поверена на младия гений Мена Масуд, Наоми Скот влиза в ролята на принцеса Жасмин, а Марван Кензари ще се превъплъти в облика на злия Джафар.
 
Най-голямата изненада е необикновено симпатичният дух от лампата, в чийто облик влиза любимецът на феновете Уил Смит.
 
Ориенталското величие на новата продукция ще бъде подкрепено от величествен образен театър, както и от отпратка към сюжета на обичаната анимация в композиция с чисто нови детайли.
 
За да бъде основана тази атмосфера, екипът на продукцията строи декорите от нулата и няма подробност, който да е пропуснат или недооценен.
 
Намислете си три стремежи и потъркайте лампата дружно с „ Аладин “ – в кината от 24 май 2019 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР