Отдадена е почит на прекрасен“ фермер и съпругата му, намерени

...
Отдадена е почит на прекрасен“ фермер и съпругата му, намерени
Коментари Харесай

Фермер, 59, и съпругата му, 54, намерени мъртви с огнестрелни рани, докато ченгетата започват разследване на смъртните случаи

Отдадена е респект на „ прелестен “ фермер и брачната половинка му, открити убити в дома им, до момента в който полицията стартира следствие.

Служители от полицията в Лестършър бяха извикани в дома на Smeeton Road, Saddington, към 11:30 сутринта в петък, 15 декември, от парамедици от службата за спешна помощ в Ийст Мидландс след известия за останките на мъж и жена е открит. Полицията към този момент ги е показала като 59-годишния Ричард Харисън и брачната половинка му, 54-годишната Рейчъл Харисън.

Извършената аутопсия удостовери, че и двамата са умряли от огнестрелни пострадвания. Разследващите детективи не търсят никой различен във връзка със гибелта им. Междувременно шокирани съседи отдадоха респект на доста обичаната двойка.

Един сподели пред Sun: „ Те бяха прелестна и прилична двойка и сърцата ни са със фамилията им. „ Това е извънредно нещо да се случи, в действителност шокиращо и разстрои толкоз доста от нас във време, когато всички би трябвало да чакаме с неспокойствие да честваме Коледа с обичаните хора. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР