Отчаяна майка беше принудена да закара задушаващата се дъщеря в

...
Отчаяна майка беше принудена да закара задушаващата се дъщеря в
Коментари Харесай

Обута в чехли майка се състезаваше със задушаваща се дъщеря в спешното отделение, тъй като тя „побеля на фона на закъснението на линейката

Отчаяна майка беше принудена да закара задушаващата се щерка в болница в чехлите си, откакто тя стартира да „ побелява " - само че без коли за спешна помощ бяха налични.

Анджела Худ сподели, че се е състезавала с деветгодишната Кейти от вкъщи им в Great Barr до болница Good Hope в Sutton Coldfield, West Midlands, в събота вечер (16 декември), само че „ не не знам дали щеше да е жива, до момента в който отида там ".

Ученичката е невербална, има световно закъснение в развиването и вследствие на това разчита на перкутанна ендоскопска гастростомия [PEG] тръба за хранене на нападателен израстък на медулобластома, когато е била малко дете.

Гледащата на цялостен работен ден Анджела, на 48, сподели, че е паркирала пред незабавната помощ до колите за спешна помощ и се е втурнала вътре с Кейти на ръце, крещейки „ Имам потребност от помощ, щерка ми не диша! “ Тя сподели пред Mirror: „ Тя можеше да почине в тази кола. Мисля, че е непоносимо, че трябваше да очаквам два часа. “

Когато беше на две и половина, Кейти беше вкарана небрежно незабавна операц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР