Отброяваме дните до съботно-неделното безделие с такова нетърпение, че сме

...
Отброяваме дните до съботно-неделното безделие с такова нетърпение, че сме
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи, които да пробваме този уикенд

Отброяваме дните до съботно-неделното бездействие с такова неспокойствие, че сме подготвени да разхождаме новите си от заран до вечер. Обличаме риза, тишърт или къси панталони от деним едвам отскочим до плажния бар и прибавяме пъстър шал като аксесоар за коса, който прави плажния ни стайлинг още по-морски, още по-открояващ се. Но даже и да не сме на морето, можем да си създадем плаж на терасата.



Радваме се и на всички красиви летни рокли в бяло или в някой ослепителен цвят или принт и като че ли сме се наговорили с най-хубавата си другарка за грациозен синхрон в тоалетите, с цел да се разхождаме из обичаните си кътчета или за какво не и да си спретнем един спонтанен шопинг. Все още има, от които сигурно ще намерим нещо, което можем да носим и през есента. Да, практични сме девойките и прозорливо избираме стилните си находки!



Елегантни и ефирни са и тези аутфити от две елементи – и необятен панталон или пола, които са в един цвят или десен и които хем загадъчно разкриват нещо от нас, хем не задоволително. Толкова хубаво е да е лято!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР