Отборите на Йънг Бойс и Цървена Звезда завършиха при резултат

...
Отборите на Йънг Бойс и Цървена Звезда завършиха при резултат
Коментари Харесай

Звезда и Йънг Бойс оставиха развръзката за Белград

Отборите на Йънг Бойс и Цървена Звезда приключиха при резултат 2:2 в първи плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига. Срещата се игра на стадион „ Стад де Сюис “ в швейцарската столица Берн.

Домакините можеха да се радват на мечтаното начало. Още в 7-та минута левият флангови състезател Роже Асале беш изведен от съотборника си Жан-Пиер Нсаме, като не сбърка самичък против някогашния вратар на Лудогорец Милан Борян, който можеше да се намеси и по-добре в тази ситуация.

Отговорът на „ звездашите “ обаче беше мълниеносен. В 18-та минута, след осъществяване на корнер от страна на Марко Марин, на задната греда се извиси централнията бранител на гостуващия отбор Милош Дегенек, който с балонен удар направи резултата 1:1.

До края на полувремето и двата състава имаха своите шансове, като може би най-сериозното състояние пристигна в 39-та минута, когато Милан Бориан направи феноменално двойно избавяне, първо след удар на Нсаме, след това и след подобен на Нгумо Нгамельо от надалеч.

Началото на втората част като че ли не можеше да бъде по-добро за сръбския гранд. След бърза офанзива и паралелно центриране на Марко Гобелич, най-съобразителен се оказа Матео Гарсия, който направи обрата в Швейцария цялостен.

Йънг Бойс се втурна в търсене на равнене на резултата, само че това не се виждаше по какъв начин ще се случи до 76-та минута. Тогава Нгамельо от състава на домакините влезе в наказателното поле и беше фаулиран от Ричмънд Буакай и реферът отсъди 11-метров удар. Току-що появилият се на терена Гийом Оро не сгреши, с цел да оформи крайното 2:2.

Ответният конфликт е другата сряда в стадион „ Райко Митич “ в Белград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР