Отборите на Унион (Берлин) и Байер (Леверкузен) не се победиха

...
Отборите на Унион (Берлин) и Байер (Леверкузен) не се победиха
Коментари Харесай

Без победител в здравия сблъсък Унион - Байер, Щутгарт громи у дома

Отборите на Унион (Берлин) и Байер (Леверкузен) не се победиха в един от забавните дуели на старта в Бундеслигата . Въпросните селекции демонстрираха добър футбол, с което подсказаха, че и през тази акция ще имат водеща роля в шампионата. В последна сметка конфликтът в немската столица приключи 1:1.

Първото полувреме започва на доста високи обороти и още в седмата минута Унион откри посредством нигериеца Авониджи. Асистенцията предстоящо беше на човека-оркестър в редиците на столичани Макс Крузе.

Пет минути по-късно Диаби върна " аспирините " в мача, откакто се разписа посредством пас на Фримпонг.
 Снимка 543130
Източник:

След паузата, основни настоящи лица на терена бяха звезди от Евро 2020. Финландецът Лукаш Храдецки избави Байер от проваляне, откакто се оправи чудесно с шут от отдалеченост на Харагучи. Един от голмайсторите на шампионата - Патрик Шик, пък не можа да открие головата си сметка, откакто изстрелът му мина на сантиметри от горната греда.

В различен дуел от първия кръг, Щутгарт започва мощно против новаците от Гройтер Фюрт - 5:1. " Мерцедесите " към този момент имаха постоянна преднина до полувремето, когато към този момент водеха с 2:0 посредством Ендо и Клемент. Селекцията на Пелегрино Матарацо не отпусна газта и през втората част, когато с две попадения блесна Кепмф, а едно добави и нападателят Ел Гадиуи, който в тази среща заменяше болния звезден стрелец на швабите - Саша Калайджич.

В края достойнството на " детелините ", най-малко малко, бе предпазена от попадението на резервата Левелинг в 93-ата минута.
 Борусия (Мьонхенгладбах) и Байерн направиха 1:1 в Бундеслигата
Шампионът Байерн с неверна стъпка на старта на Бундеслигата

Баварците бяха изоставащи в резултата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР