Отборите на ЦСКА и Славия записаха лесни победи в мачовете

...
Отборите на ЦСКА и Славия записаха лесни победи в мачовете
Коментари Харесай

ЦСКА и Славия с лесни победи във волейболното първенство при дамите

Отборите на ЦСКА и Славия записаха лесни победи в мачовете си от 6-ия кръг на женското ни волейболно състезание, откакто се оправиха надлежно с отборите на Варна ДКС и Хектор София.

Във Варна " алените " не срещнаха съвсем никаква опозиция против последния във краткотрайното класиране и се постановиха с 3:0 (25:8, 25:20, 25:16) гейма по-късно повече от час игра.

Някаква конспирация имаше само във втората част, когато домакините дръпнаха с 4 точки при 11:7, само че вицешампионките бързо си върнаха контрола и стигнаха до триумф в сета.

Малко по-късно в съботния ден Славия стигна до своята четвърта победа през сезона, надделявайки с 3:0 (25:17, 25:21, 25:11) гейма като хазаин в столичното дерби против Хектор.

" Белите " напълно преобладаваха в срещата, като единствените позитивни мигове за техния противник бяха в средата на втория сет, когато гостенките за малко имаха преднина от няколко точки в резултата.

В класирането ЦСКА заема 2-ата позиция с баланс 5-1, до момента в който Славия са 3-и с актив от четири победи и две провали.

Хектор и Варна ДКС към този момент остават на дъното, като столичани са предпоследни с баланс 1-5, до момента в който варненките са твърдо на последното 8-о място без нито един триумф от началото на сезона и 0 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР