Отборите на ЦСКА и Славия не се победиха и завършиха

...
Отборите на ЦСКА и Славия не се победиха и завършиха
Коментари Харесай

ЦСКА и Славия поделиха точките след два късни гола на Армията

Отборите на ЦСКА и Славия не се победиха и приключиха 1:1 в среща от четвъртия кръг на българското футболно състезание.

На стадион " Българска войска " и двете попадения паднаха в заключителния четвърт час от дуела, като Галин Иванов даде задатък на гостите, само че Лазар Туфегджич избави точката за своя отбор.

През първото полувреме пък " алените " бяха тимът, който беше по-близо до гола в 37-ата минута, когато Джонатан Линдсет разтресе напречната греда на вратата на " белите " с удар от отдалеченост.

След почивката и двата състава имаха своите шансове да стигнат до гол, само че първи това сториха момчетата на Хосе Мария Бакеро в 76-ата минута, когато те проведоха положително нахлуване отляво, приключило с ниско центриране във вратарското поле, където опитният Галин Иванов беше прецизен от близко за 1:0.

Отговорът на ЦСКА не закъсня и в 82-ата минута Лазар Туфегджич се възползва от положително центриране на Тобиас Хайнц и с глава възвърне равенството.

В оставащите минути до края " армейците " натиснаха в търсене на трите точки, само че пропуснаха няколко положителни обстановки и по този начин останаха единствено с една победа от началото на акцията.

Равенството значи, че футболистите на Нестор Ел Маестро събраха 5 точки и към този момент заемат 8-а позиция в подреждането, до момента в който с пункт по-малко Славия е на 11-ото място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР