Отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) разочароваха с продукцията си

...
Отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) разочароваха с продукцията си
Коментари Харесай

ЦСКА и Локомотив врътнаха скучно реми

Отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) разочароваха с продукцията си и приключиха при нулево тъждество (0:0) в дербито от 20-ия кръг от родната efbet Лига. Равенството по никакъв метод не кореспондира с претенциите на двата тима, заемащи втората и третата позиция във краткотрайното класиране у нас, а също по този начин един от двата тима пропусна опцията да понижи пасива си от водача Лудогорец. Срещата бе белязана от цели 55 нарушавания от двата тима, като играта на „ Българска армия” бе извънредно накъсана. В мача пък имаше общо 6 удара посока двете порти. Най-близо до гола бе капитанът на гостите Димитър Илиев, който нацели гредата на ЦСКА в 66-ата минута.

Домакините от София направляваха доста повече топката в първите минути, само че първият удар пристигна чак в седмата минута. Тогава Тиаго Родригес опита изстрел от далечна отдалеченост, само че той бе прекомерно лек, с цел да затрудни Илко Пиргов. Впечатление правеше, че " смърфовете " разчитаха на контра дейности от своя страна в столицата, само че в първите 20 минути халфовата линия на ЦСКА се справяше ловко с набезите на контра от Локо и спираше заплахите рано-рано пред вратата на Бусато.

В 28-ата минута се видя първата добра опция в мача.Бисмарк Чарлс притисна Цветанов в средата на терена отдясно, а играчът на Локо (Пд) върна топката към вратаря Илко Пиргов. Топката бе атакувана от Жорди Кайседо, само че опитният вратар излезе и изрита мощно напред току преди еквадорският нападател на " алените " да доближи топката.

ЦСКА продължи да бъде по-дейният тим в срещата до края на първата част, само че удари посока вратата на гостуващия отбор нямаше. В 52-ата минута защитата на Локомотив Пловдив работи неуместно с топка, която се търкаляше по аутлинията. Същото стори и стражът Илко Пиргов, а Кайседо нападна топката, която се отби в гредата, само че Пиргов му я взе от краката, след което Кайседо се удари доста тежко в десния непряк дирек на вратата.

Гостите нацелиха гредата на ЦСКА в 66-ата минута. Юрген Матей и Петър Занев сбъркаха сред Георги Минчев вдясно по нападението на " смърфовете ", а нидерландецът изпусна нападателя на гостите. Той центрира за Димитър Илиев, който стреля, топката преодоля Бусато, само че се отби в левия непряк дирек. Последва нов шут на Илиев, само че той прелетя високо над напречната греда. Четвърт час преди края на постоянното време ЦСКА направи ужасно нахлуване посредством Енрике Рафаел. Влезлият като запаса нападателен халф нахлу отляво и импровизира с техника през двама бранители на Локо Пловдив. Последва центриране към Юга, който смъкна с глава към Кайседо. Той се обърна с тил към вратата и шутира с десния крайник, само че топката прелетя над напречната греда на Пиргов.

Шест преди края Жорди Кайседо опита красиво осъществяване с ножичен удар, само че опитът му беше неакуратен. В първата минута от добавеното време халфът на ЦСКА Амос Юга опита удар от приблизително разстояние, само че прекомерно лек за класата на Пиргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР