Отборите на Спарта (Прага) и Славия (Прага) направиха зрелищно равенство

...
Отборите на Спарта (Прага) и Славия (Прага) направиха зрелищно равенство
Коментари Харесай

Мартин Минчев резерва при зрелищно реми в дербито на Прага

Отборите на Спарта (Прага) и Славия (Прага) направиха зрелищно тъждество 3:3 в мач от 27-ия кръг на чешката Фортуна Лига. Българинът Мартин Минчев игра четвърт час за за спартаклии, само че не съумя да изведе отбора си до успеха.

Три кръга преди края на постоянния шампионат двата гранда от Прага са на първо и второ място в класирането, като тимът на Минчев има две точки задатък пред съгражданите си.

Първи думата в мача имаха гостите от Славия (Прага), които поведоха в 40-ата минута посредством Иван Шранц. След почивката щастието още веднъж се усмихна на гостуващия отбор още веднъж се усмихна и Вацлав Юрецка повиши в 54-ата минута.

Спарта (Прага) се отърси бързо и редуцира изоставането си още веднъж до един гол в 59-ата минута, когато Ладислав Крейчи II осъществя дузпа. След това домакините натиснаха и изравниха посредством Ярослав Зелени в 71-ата минута.

Пет минути по-късно се появи в игра и Мартин Минчев, който влезе на мястото на Лукаш Хараслин.

Българинът обаче не способства за цялостен поврат в интерес на отбора си, като даже Иго Огбу изведе още веднъж Славия (Прага) напред в резултата в 85-ата минута.

И таман, когато славистите се виждаха дефинитивни спечелили, шансът се усмихна на Минчев и компания в продължението на мача, когато Айхам Узоу си вкара автогол, с който оформи крайното 3:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР