Отборите на Септември и Витоша (Бистрица) не успяха да излъчат

...
Отборите на Септември и Витоша (Бистрица) не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Септември и Витоша не счупиха нулите в дебюта на Бадема за тигрите

Отборите на Септември и Витоша (Бистрица) не съумяха да излъчат победител в последната среща от 23-ия кръг в Първа лига, завършвайки при нулев резултат. Своя дебют за " тигрите " направи Емил Гъргоров, който се появи на терена в 71-ата минута на мястото на Стефан Христов.
 Септември - Витоша, дебют за Бадема онлайн
Септември - Витоша, дебют за Бадема

Срещата е през днешния ден от 17:30 часа

Напълно предстоящо поради ниските температури в София, двата тима изиграха много спестовно първо полувреме. По-активни, най-малко при започване на мача, бяха домакините, само че на по-късен стадий преотстъпиха самодейността на своя противник.

В третата минута, Асен Чандъров пусна прекрасен пас към Георги Стоичков, който незабавно опита да изведе Мандианго, само че бранител на " тигрите " се оправи с нападателя и заплахата мина. Малко по-късно, Здравко Димитров изпрати рисково центриране към наказателното поле, където Купенов не се намеси по най-хубавия метод с глава и се наложи намесата и на Християн Василев, който почисти в корнер. В 14-ата минута, Здравко Димитров съумя да се измъкне от пазача си и да насочи първи прецизен удар във вратата, откакто стреля към вратата, само че топката не затрудни Християн Василев и попадна право в ръцете му.
 Снимка 408934
Източник:

Две минути по-късно, Стефан Христов реши да опитва шанса си малко след централната линия на терена, само че топката трансферира вратата и излезе в навън след мощния му шут. В 19-ата минута, Ивайло Лазаров се оправи с двама бранители на противника и центрира към наказателното поле, където Янко Георгиев съумя да избие и за негов шанс нямаше нито един състезател на гостите към него и заплахата бързо мина. В 28-ата, още веднъж Лазаров реши да опита да покоси мрежата с пряк обстрел от директен свободен удар, само че осъществяването му бе разочароващо и топката се озова в ръцете на Янко Георгиев с лекост.
 Снимка 408935
Източник:

В 35-ата минута, след осъществяване на корнер, Юлиян Попев засече топката във въздуха, откакто се оказа изцяло непокрит, и непосредствено я изпрати към вратата, само че тя профуча над напречната греда.

Втората част също не предложи кой знае какъв брой забавни и рискови обстановки пред двете порти. В 47-ата минута, след осъществяване на корнер на Ивайло Лазаров, Георги Амзин засече топката с глава от близко и я насочи към вратата, само че Янко Георгиев улови кълбото без проблем. Малко по-късно, Борис Галчев центрира от фаул към наказателното поле, топката рикошира в гърба на бранител на " тигрите " и Християн Василев прегърна топката.

В 62-ата минута, Асен Чандъров получи топката в наказателното поле и я чукна към Мандианго, който незабавно шутира от близко към вратата, само че Християн Василев внимаваше и мазета.
 Снимка 408933
Източник:

Новото мощно попълнение на " тигрите " Емил Гъргоров дебютира за новия си тим в 71-ата минута, когато се появи на терена, заменяйки Стефан Христов. За последно, Бадема взе присъединяване в формален мач в елита през 2016 година, когато бе част от Берое. Секунди след влизането си, опитният футболист получи късмет да извърши директен свободен удар пред границата на наказателното поле. Той реши да опитва с пряк обстрел, само че топката мина настрана от задачата.

В 76-ата минута, Здравко Димитров напредна бързо към наказателното поле и шутира към вратата, само че Християн Василев мазета кълбото. При последвалата добавка малко по-късно, Мандианго разочарова и изпрати кълбото в ръцете на стража.
 Снимка 408936
Източник:

След това тъждество, Септември събра актив от 21 точки на 12-ото място във краткотрайното класиране в елита, до момента в който Витоша е с една позиция по-напред със същия брой точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР