Отборите на РБ Лайпциг и Атлетико (Мадрид) се изправят във

...
Отборите на РБ Лайпциг и Атлетико (Мадрид) се изправят във
Коментари Харесай

РБ Лайпциг и Атлетико влизат в директна битка за място на полуфинал

Отборите на Република България Лайпциг и Атлетико (Мадрид) се изправят във трогателен четвъртфинал от програмата на шампионската лига. Мачът ще се организира на директна елиминация, като сцена на конфликта е стадион " Жозе Алваладе " в Лисабон.
 От УЕФА взеха решение ориста на срещата Атлетико (Мадрид) - Република България Лайпциг
От УЕФА взеха решение ориста на срещата Атлетико (Мадрид) - Република България Лайпциг

Заключителните стадии на Шампионската лига се играят в един мач в Лисабон

Атлетико Мадрид на хартия е любимец. " Дюшекчиите " отстраниха носителя на трофея Ливърпул на 1/8-финалите и демонстрираха, че ще бъдат сериозен фактор в шампионата, като даже се целят и в купата. Жребият също бе благоразположен като ги размина с огромните любимци, само че Република България Лайпциг изобщо не е за подценяване.

Германците показват много постоянна игра в шампионата, като първо завоюваха своята група " G ", а по-късно отстраниха без доста старания миналогодишния финалист Тотнъм. Юлиан Нагелсман разполага с добре сработен състав и ще направи всичко по силите си да обърка сметките на своя противник.
 Хамес може да се озове в Атлетико (Мадрид)
Хамес може да се озове в Атлетико (Мадрид)

Колумбиецът няма бъдеще в Реал

" Дюшекчиите " са в страхотна серия от 18 мача без загуба. Мадридчани в никакъв случай до момента не са отпадали на директни елиминации от германци в Шампионската лига. Те въпреки всичко имат един неуспех в ерата на КЕШ, когато губят от Байерн (Мюнхен) на финала през 1974 година.
 ПСЖ победи Аталанта с 2:1 и е полуфиналист в Шампионската лига
Неочакван воин остави фантазията на ПСЖ жива! Парижани с замайващ поврат против Аталанта

" Принцовете " обърнаха " бергамаските " в продълженията

Големият проблем за Атлети е обвързван с болните от ковид Анхел Кореа и Симе Вършалко, които остават под карантина. Под въпрос до последно ще бъде Томас Партей. Любопитното за испанците е, че имащият три гола в шампионата Алваро Мората, е осъществил всички свои попадения след 75-ата минута.

Големият отсъстващ за Република България Лайпциг ще бъде звездата на клуба Тимо Вернер, който бе продаден на Челси. Марсел Халстенберг пък имаше проблем в гърба в последните дни, само че към този момент е по-добре и ще бъде разполагаем на Нагелсман.
 Александър Чеферин ще си направи тест за ковид
Александър Чеферин ще си направи тест за ковид

Това ще се случи преди да връчи трофеите от двете най-престижни клубни съревнования на УЕФА

Главен арбитър на срещата е Жимон Марчиняк от Полша, с помощници Павел Соколнички и Томаш Листикиевич. Със системата ВАР ще се занимава Павел Гил. Четвърти рефер е Тасос Сидиропулос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР