Отборите на Пари Сен Жермен и Нюкасъл играят при резултат

...
Отборите на Пари Сен Жермен и Нюкасъл играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пари Сен Жермен - Нюкасъл 0:1

Отборите на Пари Сен Жермен и Нюкасъл играят при резултат 0:1  в конфликт от Група F на Шампионската лига. Александър Исак изведе напред " свраките " в 25-ата минута на срещата.

Парижани започнаха мощно срещата, като на няколко пъти проведоха рискови офанзиви. До първата обстановка пред Ник Поуп се стигна в 3-ата минута, когато Дембеле проби чудесно отдясно и върна към Лий към бялата точка в наказателното. Той не съумя да нацели топката от въздуха, само че в последна сметка до нея стигна Фабиан Руис, който обаче я изстреля над напречната греда.

Шест минути по-късно домакините още веднъж се впуснаха в бърза офанзива, Коло Муани и Хакими комбинираха на двойно и бекът напредна в пеналтерията. Той пусна пас по земя към Килиан Мбапе, който изскочи зад отбраната на " свраките ". Звездата на ПСЖ обаче не съумя да преодолее стражът на Нюкасъл.

В 12-ата минута пристигна и първата отлична опция за гостите. Мигел Алмирон съумя да откри с прекрасен пас Александър Исак, а шведският нападател стреля малко над напречната греда.

Десет минути по-късно Лий прати центриране от директен свободен удар в пеналтерията на гостуващия отбор. Топката стигна до свободния Дембеле, който непосредствено шутира, само че не откри задачата.

В 25-ата минута Тино Ливраменто проби олтично към вътрешността на терена, той откри Алмирон, който стреля отвън наказателното на парижани. Първоначално Донарума се оправи и избави удара, само че последва добавка от Исак, който даде преднина на " свраките "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР