Отборите на Наполи и Рома завършиха при резултат 1:1 в

...
Отборите на Наполи и Рома завършиха при резултат 1:1 в
Коментари Харесай

Рома се спаси в края в „Дерби дел Соле“ и отдалечи Наполи от Скудетото

Отборите на Наполи и Рома приключиха при резултат 1:1 в дербито на 33-ия кръг в италианската Серия А. Попадението за домакините означи Лоренцо Инсиние от дузпа още в 11-ата минута. Наказателният удар бе отсъден за нарушаване на Роджър Ибаниес против Ървинг Лозано 4 минути по-рано.

За "джалоросите " прецизен бе влезлият като запаса през втората част Стефан Ел Шаарави . Египтянинът с италиански паспорт изравни в първата минута на добавеното време с удар в близкия ъгъл.

И двата отбора гонеха своите цели в „ Дерби дел Соле “. Партенопеите се борят с Милан и Интер за Скудетото, заемайки третата позиция към този момент с 67 точки. "Адзурите " изостават от „ росонерите “ с четири точки, а от "нерадзурите " с две.

„ Вълците “ пък не престават да преследват присъединяване в Шампионската лига следващата година. "Джалоросите " са пети, като към този момент се намират на пет пункта от четвъртия Ювентус, който е с 63.

В 7-ата минута Лозано нахлу мощно в наказателното поле на Рома и бе съборен от Ибаниес, само че в първия миг не последва сигнал за дузпа. При прекъсването на играта две минути по-късно, Ди Бело бе посъветван да прегледа повторенията и в последна сметка уточни бялата точка. Капитанът на неаполитанците - Лоренцо Инсиние, застана зад топката и осъществя за 1:0.

⏱ 11’ | GGOOOOOOOOOOOLLLL⤴️
Dal dischetto il Capitanoooooooo la insaccaaaaaa!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР