Отборите на Нант и Монако завършиха при резултат 2:2 в

...
Отборите на Нант и Монако завършиха при резултат 2:2 в
Коментари Харесай

Нант и Монако не се победиха в зрелищно реми

Отборите на Нант и Монако приключиха при резултат 2:2 в мач от 30-ия кръг на Лига 1. Гостите вкараха на два пъти в първото полувреме, само че въпреки всичко Нант стигна до точката с два гола във втората част.

Кайо Енрике центрира от корнер в 21-ата минута, а Аксел Дизази овладя на гърди и шутира тъкмо под напречната греда, с цел да изведе Монако напред в резултата.

В 30-ата минута още веднъж Кайо Енрике центрира, вратарят на домакините Албан Лафон увисна, а Елиот Матазо прати топката с коляно във вратата, с цел да удвои задатъка на монегаските.

Нант отвърна на удара през второто полувреме. В 65-ата минута Людовик Блас центрира от корнер, а в наказателното поле Мостафа Мохамед бе над всички, с цел да прати топката зад Александър Нюбел.

Куентен Мерлин центрира отляво към втора греда, където Людовик Блас засече топката във вратата, с цел да донесе равенството за Нант в 78-ата минута.

Домакините бяха близо и до успеха като в 85-ата минута Мостафа Мохамед се разписа, само че попадението му бе анулирано от ВАР поради засада. 

Така Монако резервира четвъртото си място в Лига 1, до момента в който Нант е на 14-ата позиция в шампионата с 31 точки. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР