Отборите на Милан и Интер не излъчиха победител в дербито

...
Отборите на Милан и Интер не излъчиха победител в дербито
Коментари Харесай

Милан удържа Интер с голямото дерби

Отборите на Милан и Интер не излъчиха победител в дербито на отсрочения 27-и кръг на Серия А. Двата гранда от Милано направиха доста трогателен мач, в който почитателите видяха доста положения, маркови спасявания, а на два пъти топката влизаше и в мрежата – по един път за Милан и един път за Интер, само че попаденията бе бяха зачетени поради засади.

Двубоят стартира двуостро, като имаше положения и пред двете порти. „ Нерадзурите “ имаха леко предимство след първия съдийски сигнал, само че Джалуиджи Донарума ги отхвърли.

В 21-ата минута домакините извършиха доста хубаво фаул отляво по офанзивата си от добра позиция. Хакан Чалханоглу центрира, като сервира топката на главата на Леонардо Бонучи, чийто удар от близка отдалеченост обаче бе отразен от Самир Ханданович.

В 39-ата минута Мауро Икарди бе изведен великолепно на стрелкова позиция, като преодоля Донарума и мушна топката в мрежата му. След намесата на видео технологиите обаче реферът отсъди засада и не зачете попадението.

След почивката Иван Перишич направи превъзходен пробив и шутира леко под диагонал. Донарума обаче скочи и закачи топката, която кацна на напречната му греда.

При ответната офанзива Франк Кеси стреля мощно от отдалеченост, само че изкара топката в навън.

В 52-ата минута Перишич, който бе в наказателното поле, получи отляво, само че прати топката в навън.

Интер като по знамение не поведе в 56-ата минута. Страхотен пас насмалко да стигне до Икарди, само че Леонардо Бонучи се намеси навреме и изпъкна с марково изчистване.

Великолепен късмет се разкри пред Интер в 65-ата минута. Марсел Брозович изведе доста добре Иван Перишич, той опита да откри Икарди, само че Донарума излезе и мазета. Последва добавка на Калярдини, която обаче излезе в навън.

Играчите на Милан видяха топката в мрежата на своя съперник в 68-ата минута, само че гол не бе зачетен. Всичко се случи след композиция сред Кеси и Патрик Кутроне. Последният с ефентна задна ножица разстреля Ханданович, само че страничният рефер бе подвигна засада.

В 77-ата минута Интер извърши корнер отдясно по офанзивата си, топката бе центрирана на близката греда, само че Донарума излезе и улови.

Интер направи нов сериозен пропуск в продължението на срещата. Топката бе центрирана отдясно към Икарди, който на сантиметри от десния дирек на Донарума засече в страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР