Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един срещу
Коментари Харесай

Дербито Юнайтед – Ливърпул приковава вниманието на футболна Европа

Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят един против различен в четвъртфинален конфликт от шампионата за Купата на Футболната асоциация в Англия. Интригуващият конфликт е през днешния ден от 17:30 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също очаквайте всичко най-интересно преди, по време и след мача на „ Олд Трафорд ”.

Двата отбора влизат в мача от много разнообразни позиции. Юнайтед продължава да има съществени проблеми под управлението на Ерик Тен Хаг. “Червените дяволи ” наподобяват много надалеч от задачата си в шампионата, а точно четвъртото място. Юнайтед изостава на осем точки от Астън Веила, чийто отбор заема четвъртата позиция сега.

От своя страна Ливърпул и Юрген Клоп се намират в отличен миг. „ Червените ” не познават усета на провалянето от мача с Арсенал при започване на месец февруари и не престават да водят борба за купата с „ артилеристите ” и Манчестър Сити.

Манчестър Юнайтед ще се опита да продължи стогодишен връх против Ливърпул за ФА Къп. Юнайтед няма загуба от „ алените ” вкъщи в шампионата в продължение на 103 години. Последната победа на Ливърпул на „ Олд Трафорд ” в най-старата клубна конкуренция датира от 1921 година.

Добрата вест за Ерик Тен Хаг е, че тренировки с тима към този момент възобновиха Расмус Хойлунд, Хари Магуайър и Аарън Уан-Бисака. И тримата могат да бъдат на линия за конфликта довечера.

В същото време Ливърпул ще бъде без централния си бранител Ибрахим Конате, който не съумя да се възвърне в точния момент за мача на „ Олд Трафорд ”. В групата на „ алените ” се завръща Райън Гравенберх, а проблемите за Боби Кларк от мача със Спарта Прага през седмицата не се оказаха толкоз съществени.

Гостите въпреки всичко остават без трайно контузените Трент Александър-Арнолд, Алисон Бекер, Стефан Байчетич, Бен Доук, Къртис Джоунс, Диого Жота, Жоел Матип и Тиаго Алкантара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР