Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул излизат един срещу друг

...
Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул излизат един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Битката за финал във ФА Къп - Манчестър Сити vs. Ливърпул, съставите

Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул излизат един против различен в следващ конфликт през този сезон. Днес двата отбора ще мерят сили в шампионата за ФА Къп, а залогът е място на финала в най-старата клубна конкуренция. Полуфиналният дуел на „ Уембли” започва в 17:30 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от мача.

Само преди шест дни, този път в мач за състезание, двата отбора направиха същински театър на „ Етихад”, завършвайки при резултат 2:2, оставяйки жива развръзката на сезона до самия край. Разликата сред Сити и Ливърпул в шампионата е единствено една точка в интерес на „ гражданите”.

В исторически проект това ще бъде третият мач сред Сити и Ливърпул на „ Уембли”. В предходните два случая дуелите са завършвали при тъждество 1:1, преди да бъдат решени с осъществявания на дузпи. И в двата конфликта отборът на „ гражданите” е излизал победител (2016, край за Купата на лигата и 2019, Къмюнити шийлд).

Другият полуфинал в шампионата за ФА Къп е сред лондонските Челси и Кристъл Палас, който ще се играе в неделя.

17:30 часа | МАНЧЕСТЪР СИТИ – ЛИВЪРПУЛ 0:0

ФА Къп, ½-финал

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР