Отборите на Литва и Унгария завършиха 2:2 в двубой от

...
Отборите на Литва и Унгария завършиха 2:2 в двубой от
Коментари Харесай

Унгария едва се спаси срещу вдъхновените литовци

Отборите на Литва и Унгария приключиха 2:2 в дуел от група G на европейските квалификации, в която неясно присъединяване има и националният отбор на България. " Лъвовете " на Младен Кръстаич очевидно са служели за ракета притежател на литовците, които довечера играха извънредно въодушевено против авансово посочените за любимци унгарци.

Възпитаниците на Янкаускас имаха магическо първо полувреме, когато към този момент водеха с 2:0. Капитанът Феодор Чернич направи страховит самостоятелен пробив, който приключи с превъзходен диагонален шут в мрежата.

Ситуацията стана още по-заплетена, когато Сирвис означи при центриране от корнер и незадоволително положителната интервенция на Дибуж.

След паузата Унгария показва темперамент и съумя да стигне до непълен поврат. Доминик Собослай върна своите в мача след тъкмо изпълнена дузпа в 67-ата минута, а в 82-ата направи и асистенцията за гола на Барнабаш Варга.

Дори и с тази неверна стъпка Унгария остава на първото място в групата. Като има и мач по-малко от втория Сърбия. И двата отбора обаче надали имат някакви съществени искания за лидерската позиция, откакто всеки от тях ще играе на Евро 2024.
 Сърбия - Черна гора 3:1 в мач от квалификациите за Евро 2024
Сърбия умъртви фантазията на черногорците, хората на Пикси към този момент мислят за Евро 2024

Митрович и Тадич още веднъж бяха основни настоящи лица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР