Отборите на Кливланд Кавалиърс и Бостън Селтикс се доближиха максимално

...
Отборите на Кливланд Кавалиърс и Бостън Селтикс се доближиха максимално
Коментари Харесай

ЛеБрон отново наказа Торонто, Бостън дръпна с 3-0 на Филаделфия


Отборите на Кливланд Кавалиърс и Бостън Селтикс се приближиха оптимално до втори следващ конфликт между тях на финалите в Източната конференция, откакто поведоха с 3-0 на Торонто Раптърс и Филаделфия 76-ърс в полуфиналните серии.

След като разписа Раптърс в първите два дуела, звездата на Кливланд ЛеБрон Джеймс не пощади противниците си и в третия мач. В „ Куикън Лоунс Арина “ Джеймс се регистрира с 38 точки, 6 битки, 7 асистенции, 3 откраднати топки, един чадър и панер със сирената, с цел да донесе триумфа на Кавалиърс със 105:103. Кевин Лов още веднъж бе на висота, като осъществя 21 точки и 16 битки, а Кайл Корвър вкара 18 точки за успеха. По този метод Кливланд може да затвори серията още в идващия мач против водача на Изток в постоянния сезон, откакто имаше потребност от седем мача, с цел да надвие Индиана Пейсърс в първия кръг.

Много близо до финала е и отборът на Бостън Селтикс след победа със 101:98 след продължение при гостуването си във Филаделфия. След 12 замени на водачеството двата тима се отдръпнаха при 89:89 в постоянното време, само че в продължението Бостън се наложи с 12:9, с цел да поведе с 3-0 в серията. Джейсън Тейтъм бе най-резултатен за Селтикс с 24 точки, а Тери Роузиър добави 18. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР