Отборите на Кадис и Хетафе не излъчиха победител в срещата

...
Отборите на Кадис и Хетафе не излъчиха победител в срещата
Коментари Харесай

Кадис и Хетафе не се победиха в мач с три дузпи и два червени картона

Отборите на Кадис и Хетафе не излъчиха победител в срещата между тях от 25-ия кръг на Ла Лига. Двубоят, който бе директен конфликт сред два от отборите, борещи се за оцеляването си в елита, приключи при резултат 2:2. Той ще се запомни с трите отсъдени дузпи - една за домакините и две за гостите, както и по един червен картон и за двата тима.

Кадис пръв откри резултата в 39-ата минута, когато Иса Карселен центрира за Рубен Собрино, който с глава порази вратата за 1:0.

В 61-вата минута обаче Хетаве възвърне равенството от дузпа, осъществена от Енес Юнал.

След това и домакините получиха дузпа за нарушаване на Домингош Дуарте, който получи и червен картон за това си деяние. Рубен Алкарас пък осъществя наказателния удар за 2:1 в 82-рата минута.

Накрая съдията назначи много дълго продължение и в него гостите си завоюваха втора дузпа, този път за игра с ръка на бранител, а още веднъж Енес Юнал бе прецизен за крайното 2:2 в 106-ата минута.

Накрая и Карселен изпусна нервите си и също получи червен картон.

Това реми не бе най-желаният резултат и за двата отбора, които остават залепени един зад различен в класирането и то много покрай рисковата зона. Кадис е 15-и с 27 точки, а Хегафе е 16-и с 26.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР