Отборите на Жирона и Атлетико Мадрид се изправят един срещу

...
Отборите на Жирона и Атлетико Мадрид се изправят един срещу
Коментари Харесай

Жирона - Атлетико Мадрид

Отборите на Жирона и Атлетико Мадрид се изправят един против различен в мач от 25-ия кръг на Ла Лига. И двата отбора влизат в срещата с концепцията да завоюват значими точки. Жирона сега е на 12-о място, само че има единствено 4 пункта задатък пред зоната на изпадащите. Атлетико Мадрид пък би трябвало да победи с цел да резервира задатъка си пред преследвачите за място в зона “Шампионска лига ” - Реал Сосиедад и Бетис.

Домакините от Жирона ще опитат да се опълчват на класния си противник в скица 4-1-4-1. Треньорът Мичел в защита е решил да заложи на твърдите титуляри Арнау Мартинес и Сантиаго Буено. В халфовата линия се откроява името на украинеца Виктор Циганков, който може и да не попада прекомерно постоянно в състава на тима, само че все още има три асистенции на сметката си и може да се окаже скрития коз в състава от североизточна Каталуния. На върха на офанзивата пък ще бъде Валентин Кастейянос, който от началото на сезона е пропуснал единствено един мач в Ла Лига и е вкарал 6 гола за тима си.

Диего Симеоне от своя страна залага на скица 3-5-2. В защита ще бъдат опитните Стефан Савич и Хосе Хименес. В халфовата линия пък се открояват имената на Коке и Науел Молина, а на върха на офанзивата ще стоят Мемфис Депай и Антоан Гризман, които ще би трябвало да подсигурят голово шоу и успокоение за почитателите на тима.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР