Отборите на Хърватия и Франция играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на Хърватия и Франция играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хърватия - Франция 0:0, отменен гол за петлите

Отборите на Хърватия и Франция играят при резултат 0:0 в мач от група 1 на Лига "А " в Лигата на нациите. Двубоят започва в 21:45 часа и може да го наблюдавате директно по DIEMA SPORT 3 , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . Двата тима, щоито започнаха със загуби, имат остарели сметки за споразумяване още от финала на международното състезание през 2018 година, когато "петлите " завоюваха купата. Преди две години Франция победи на два пъти хърватите в Лигата на нациите с 4:2 и 2:1. Австрия и Дания, които удариха надлежно Хърватия (3:0) и Франция (2:1) преди няколко дни, ще се срещнат в различен забавен дуел.

Двубоят стартира с напън на "петлите " и няколко центрирания в полето пред Ливакович. Хърватите обаче не бяха надалеч от гол в 13-тата минута, когато Анте Будумир получи пас в кулоар, само че в последния миг топката му беше отнета от Салиба.

В 18-ата минута домакините пропуснаха 100-процентов късмет, при който Будимир излезе самичък против вратаря, само че Менян отрази. Двата отбора продължиха с равностойната борба, само че липсваха чистите голови положения.

В 31-ата минута Муса Диаби изведе Кристофър Нкунку зад тила на отбраната на "модрите ". Атакуващият футболист приключи елегантно, преодолявайки Доминик Ливакович, само че попадението му бе анулирано поради засада.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ХЪРВАТИЯ: Ливакович, Юранович, Ерлич, Вида, Баришич, Брозович, Модрич, Ковачич, Брекало, Майер, Будимир

Селекционер: Здравко Далич

ФРАНЦИЯ: Менян, Павар, Салиба, Кимпембе, Дин, Чуамени, Гендузи, Диаби, Нкунку, Рабио, Бен Йедер

Селекционер: Дидие Дешан
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР