Отборите на Голдън Стейт Уориърс и Лос Анджелис Клипърс си

...
Отборите на Голдън Стейт Уориърс и Лос Анджелис Клипърс си
Коментари Харесай

Голдън Стейт и ЛА Клипърс си осигуриха място директно в плейофите на НБА

Отборите на Голдън Стейт Уориърс и Лос Анджелис Клипърс си осигуриха място непосредствено в плейофите на НБА, откакто завоюваха последните си дуели от постоянния сезон.

Шампионите от Голдън Стейт разрушиха със 157:101 като посетители Портланд Трейл Блейзърс, до момента в който ЛА Клипърс трябваше да поработят много по-сериозно, с цел да надиграят Финикс Сънс със 119:114 също надалеч от вкъщи.

По този метод " ножиците " и " воините " се подредиха надлежно на 5-о и 6-о място в крайното класиране на Западната конференция и по този метод се причислиха към отборите на Денвър Нъгетс, Мемфис Гризлис, Сакраменто Кингс и Финикс Сънс, които към този момент си подсигуряваха място в плейофоите.

Отборите на Лос Анджелис Лейкърс, Минесота Тимбъруулвс, Ню Орлиънс Пеликанс и Оклахома Сити Тъндър пък ще би трябвало да преминат през " play-in " шампионата, в случай че желаят да заслужат едно от останалите две места в плейофите.

В Източната конференция пък всичко беше ясно още преди последния кръг на постоянния сезон, като Милуоки Бъкс, Бостън Селтикс, Филаделфия 76ърс, Кливланд Кавалиърс, Ню Йорк Никс и Бруклин Нетс не престават непосредствено към плейофите.

Участници в " play-in " шампионата на Запад пък ще бъдат Маями Хийт, Атланта Хоукс, Торонто Раптърс и Чикаго Булс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР