Отборите на Гингам“ и Марсилия“ завършиха 3:3 в среща от

...
Отборите на Гингам“ и Марсилия“ завършиха 3:3 в среща от
Коментари Харесай

Марсилия“ губи точки по пътя към Шампионската лига

Отборите на „ Гингам “ и „ Марсилия “ приключиха 3:3 в среща от 37-ия кръг на френското състезание по футбол. Гостите с лекост пропиляха две значими точки в борбата за класиране в Шампионската лига. Явно мислите на футболистите на „ Марсилия “ бяха ориентирани към идния край за Лига Европа против „ Атлетико “ (Мадрид) на 16 май в Киев.

„ Марсилия “ остава на 4-ата позиция в таблицата със 74 точки, колкото има и третият „ Монако “, който обаче е с мач по-малко. „ Гингам “ е на 10-то място с 47 т.
Още във 2-ата минута Валер Жермен с глава изведе гостите напред в резултата. В 14-ата минута Флориан Товен удвои преднината. „ Гингам “ върна един гол в 42-ата минута посредством Клеман Грение, който довкара топката в мрежата след удар на Джими Брианд в напречната греда. След почивката домакините стигнаха до цялостен поврат с две дузпи. В 51-ата минута Окампос игра с ръка в наказателното поле и Грение бе прецизен от бялата точка. В 69-ата минута Бриан се измъкна зад отбраната и бе повален от Стив Манданда за втора дузпа, а вратарят на гостите получи пряк червен картон. Нападателят самичък се нагърби с осъществяването и не остави шансове на резервата Йоан Пеле. С човек по-малко „ Марсилия “ съумя да изравни в 81-ата минута, когато Буна Сар откри Товен и той направи 3:3. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР