Отборите на Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един срещу друг

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Тодор Неделев се завръща на Колежа с мисълта Лудогорец да победи Ботев

Отборите на Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един против различен в завладяващ дуел от 30-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „ Христо Ботев “ стартира в 20:15ч., а основен арбитър на срещата е Георги Гинчев. 

Мачът се чака с огромен интерес от почитателите на Ботев, тъй като се явява втори на „ Колежа “ след откриването му. Очаква се по трибуните да има към 12 000 души, които да поддържат „ канарчетата “. 

Шампионите от Разград ще гонят наложителен триумф с оглед битката за купата в България. ЦСКА – София диша във врата на Лудогорец и „ зелените “ нямат право на неточности. 

В съботния ден Ботев, който си подсигури десетото място във краткотрайното класиране, организира подготовка на „ Колежа “, след която стана ясно, че старши треньорът на " канарчетата " Бруно Балтазар ще може да разчита на всички налични футболисти. Наравно с тима тренира и Станислав Работов, който е изцяло подготвен за игра. Извън главната група тренира само Атанас Чернев. 

Днешният конфликт сред двата отбора сигурно ще бъде по-особен за един от футболистите на " орлите " - Тодор Неделев. Халфът не дочака завършването на стадион „ Христо Ботев “ и не съумя да извърши фантазията си да изведе Ботев с капитанската лента. Той ще пази цветовете на Лудогорец, само че се чака да бъде признат с топли усеща на „ Колежа “. 

В предходния кръг Ботев взе глътка въздух, побеждавайки Пирин в Благоевград с 4:2, а Лудогорец обърна Берое от 0:1 до 2:1. 

efbet Лига, 30 кръг: 

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЛУДОГОРЕЦ 

Вероятни сформира: 

БОТЕВ: Ханкич, Генев, Супрайен, Пунчец, Минков, Мертенс, Ето`о, Конате, Думбия, Траоре, Бароан 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Русо, Вердон, Пипа, Пьотровски, Нареси, Делев, Текпетей, Десподов, Тиаго 

Стадион: " Христо Ботев ", Пловдив 
Съдия: Георги Гинчев
Начало: 20:15 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР