Отборите на Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) ще открият пролетния

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) ще открият пролетния
Коментари Харесай

Ботев и Локомотив дават начало на пролетния полусезон

Отборите на Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) ще открият пролетния полусезон в efbet Лига. Двата отбора се изправят един против различен в конфликт от 19-ия кръг на шампионата. 

" Канарчетата " направиха куп промени в своя състав. Най-голямата идва от назначението на новия треньор Бруно Балтазар. По време на подготовката видяхме част от концепциите, които младият експерт желае да включи в играта на Ботев. Все отново значимата вест е, че Тодор Неделев може да се завърне измежду титулярите. 
18  Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца)
Трябва да отбележим, че клубът бе изоставен от съществени фигури, измежду които Мохамед Брахими, Реда Рабей, Елвис Ману и Емануел Току, а единственият входящ трансфер бе този на Красиан Колев от Септември (София).

От друга страна в Локомотив (София) също видяхме няколко прехвърлянето. Най-голямата липса идва от напускането на Симеон Славчев, само че " железничарите " се укрепиха с Мартин Райнов и Станислав Костов, които сигурно ще вкарат нужния опит. 
 Официално: Локомотив (София) се укрепи със стрелец №1 на Левски и efbet Лига за сезон 2018/19 Официално: Локомотив (София) се укрепи със стрелец №1 на Левски и efbet Лига за сезон 2018/19
Разликата сред двата отбора е цели седем точки в интерес на столичани. Футболистите на Локомотив имат 26 точки, което ги слага преди подновяването на шампионата на осмо място. " Канарчетата " са десети с 19 пункта.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) 0:

Стартови сформира:

Ботев (Пловдив):

Локомотив (София):

Стадион: " Футболен комплекс Ботев 1912 ", Пловдив
Главен арбитър: Драгомир Драганов
Начало: 17:30 часа
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР