Отборите на Ботев Пловдив и Ботев Враца откриват междинния 17-ти

...
Отборите на Ботев Пловдив и Ботев Враца откриват междинния 17-ти
Коментари Харесай

Ботев Враца търси първа победа от август срещу Ботев Пд

Отборите на Ботев Пловдив и Ботев Враца откриват междинния 17-ти кръг в ebfet Лига. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 15 часа в Коматево, а дуела може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на мача минута по минута.

Домакините се намират в горната част на таблицата и заемат петото място във краткотрайното нареждане. Врачани пък нямат победа от месец август тази година и разумно се намират в зоната на изпадащите.

Въпреки мощното начало на акцията, отборът на старши треньора Азрудин Валентич нямат победа в шампионата от 6 ноември, когато надвиха над Пирин Благоевград. Последваха загуба от Черно море и тъждество против Славия. Днес „ канарчетата” ще се опитат да се върнат на победния път против адашите си от Враца.

Наставникът на домакините призна, че вижда известна раздразнителност у футболистите си поради неналичието на резултати напоследък. Ботев Пд реализира седем победи от началото на сезона, като шест от тях бяха записани в домашен дуели.

Ден преди срещата гръмна и скандал в съблекалнята на „ канарчетата”, като от отбора бе отхвърлен нападателят Антоан Бароан.

Ботев Пловдив няма загуба от Ботев Враца в последните четири мача сред двата отбора.

Въпреки че гостите от Враца се намират в серия от цели 14 мача без победа, наставникът на отбора Даниел Моралес остава оптимист, че може да извади отбора от неприятната обстановка. Твърди се, че управлението на врачани ще направи сериозен разбор на представянето на отбора до паузата, като не е изключено и да се стигне до разлъка със експерта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР