Отборите на Берое и Янтра завършиха 0:0 в контрола, играна

...
Отборите на Берое и Янтра завършиха 0:0 в контрола, играна
Коментари Харесай

Берое и Янтра се занулиха в приятелска среща

Отборите на Берое и Янтра приключиха 0:0 в контрола, играна на спортната база " Берое ". Това стана три дни след завръщането на отбора от Стара Загора, който беше на лагер в Турция.

За Берое не игра контузеният Зария Ламбулич. За Янтра също поради контузии не играха Даниел Гаджев и вратарят Петър Иванов, както и болният Симеон Тулраков.

Първата по-сериозна заплаха пред една от двете порти бе в 16-ата минута, когато капитанът на Янтра Петър Казаков стреля от директен свободен удар в левия горен ъгъл на вратата на Иван Караджов, който избави, а по-късно се намеси и при добавката на Георги Недков. Малко по-късно играчите желаеха дузпа за това, че след центриране на Вили Трибуле бранител на Янтра игра с ръка в наказетлното поле, само че съдията не отсъди нарушаване.

Имаше съществено безредие в наказателното поле на Янтра в 36-ата минута след центриране на Симеон Мечев, само че не се стигна до доректен удар. Удар на Тони Иванов от отбора от Габрово бе блокиран в края на първата част.

В 56-ата минута Денислав Станчев от Берое опита нещо приблизително сред удар и центриране отляво, само че топката излезе в навън. В 66-ата минута Тонислав Йорданов стреля в стената от фал. В 83-ата минута Емил Колев от Янтра стреля неопределено с глава. 

При подновяването на шампионата Берое ще одобри ЦСКА на 12 февруари (неделя) от 14:15 часа.

Янтра ще възобнови сезона с домакинство на втория отбор на ЦСКА 1948 на 11 февруари (събота) от 14:00 часа.

Автор: Христо Бонински/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР