Отборите на Берое и ЦСКА-София направиха равенство 1:1 в дербито

...
Отборите на Берое и ЦСКА-София направиха равенство 1:1 в дербито
Коментари Харесай

Берое и ЦСКА не се победиха в Стара Загора

Отборите на Берое и ЦСКА-София направиха тъждество 1:1 в дербито от 13-ия кръг на Първа лига, играно в Стара Загора. Срещата бе изпълнена с много забавни моменти, като в последна сметка двата отбора поделиха точките.

Двубоят стартира с напън на гостите, само че последователно старозагорци изравниха играта и на собствен ред потърсиха гола. Все отново възпитаниците на Нестор Ел Маестро първи нанесоха своя удар. В 27-та минута " алените " добре разпростряха своя контраофанзива, като Кирил Десподов изведе по отличен метод Тиаго Родригес и португалецът не сбърка, останал очи в очи с Душан Перниш. Домакините дадоха отговор бързо и в 35-та минута Мартин Камбуров изравни с изстрел с глава след положително центриране от фал на Иван Минчев. Това бе гол номер 211 за опитния нападател в елита на България.

През втората част най-интересният миг пристигна в 53-та минута, когато крилото на ЦСКА-София Жоржиньо бе фаулиран от Иван Бандаловски в наказателното поле на " зелените " и реферът Никола Попов отсъди дузпа. Голмайсторът на " армейците " Мауридес обаче извърши наказателния удар по лекомислен метод, като би леко в центъра на вратата и за Перниш не бе проблем да улови топката. В заключителните минути доминираха здравите единоборства, като двата отбора получиха общо пет жълти картона, а в последна сметка не паднаха повече голове и срещата приключи при резултат 1:1.

След това тъждество ЦСКА-София остава на трета място в класирането с 29 точки, две по-малко от водача Левски. Берое от своя страна е на една позиция по-надолу с актив от 24 точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР