Отборите на Берое и Арда се изправят един срещу друг

...
Отборите на Берое и Арда се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Берое ще се опита да прекъсне лошат асерия срещу Арда

Отборите на Берое и Арда се изправят един против различен в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Мачът е с начален час 17:30ч.Домакините от Стара Загора се намират в много слаба форма, като тимът е в серия от шест следващи мача без победа, вкарвайки едвам един гол. 13-тото място за Берое не наподобява добре, а отборът на Николай Киров изпитва съществени затрудения и в офанзива, и в отбрана. Домакинският мач против Арда е късмет за " зелените " да се върнат на победния път. Хубавата вест за Киров е, че Тунгара се завръща в игра. Берое няма победа против този противник от 10 мача.

Арда Кърджали не е задоволително безапелационен като посетител. Отборът е с едвам с един триумф в последните седем мача, когато е надалеч от Кърджали. Арда е 9-ти с актив от 23 пункта и при победа през днешния ден може да се приближи на едвам две точки от 6-ия Левски. Иван Тилев може да се завърне в титулярния състав, откакто изтърпя наказване. Ел Мами Тетах няма да може да вземе присъединяване в срещата, защото получи контузия против ЦСКА. Продължава и възобновяване на Жуниор Палмарес.

Срещата дава обещание да е изключителна забавно, защото успеха е доста скъпа и за двата тима. Дали Берое ще прекъсне неприятната си серия или Арда най-сетне ще завоюва като посетител, следва да разберем.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР