Отборите на Барселона и Наполи играят при резултат 1:1 в

...
Отборите на Барселона и Наполи играят при резултат 1:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Наполи 1:1, Феран Торес изравни от дузпа

Отборите на Барселона и Наполи играят при резултат 1:1 в първи мач от плейофния кръг в елиминациите на Лига Европа. Попадението за неаполитанците бе дело на Пьотр Желински , а през втората част Феран Торес изравни от дузпа. Двубоят на "Камп Ноу " ще може да наблюдавате минута по минута тук на страницата Gong.bg .

Каталунците влизат в ролята на любимец, само че "партенопеите " сигурно няма да се дадат елементарно. Тимът от Неапол е кадърен на всевъзможни сензации, като даже сега е в битката за купата в италианската Серия А. Барселона от своя страна е на четвърта позиция в испанската Ла Лига.

Още в 5-ата минута Обамеянг се пребори добре с защитник на Наполи и откри непокрития Педри, само че ударът на испанския халф прелетя над напречната греда на Мерет. Минути по-късно Нико се освободи добре от опеката на съперник и стреля в близкия ъгъл, само че италианският вратар бе на мястото си.

След към 20 минути игра Осимен излезе на нелоша позиция, само че стреля в тялото на Тер Стеген. В ответната офанзива Адама Траоре се откъсна и шпагат на Кулибали в сетния момент му попречи да стреля, а след интервенцията на сенегалеца, Обамеянг не откри топката добре и Мерет улови. Секунди след напрегнатата обстановка страничният арбитър подвигна флага за засада на Траоре. Малко след засадата на някогашния състезател на Уулвс, Феран Торес изпусна доста, доста добър късмет след извеждащ пас на Обамеянг, като испанецът прати топката над вратата.

В идната офанзива Елмас "извади " добре една топка на фронтална позиция към Желински, чийто първи удар бе избавен, само че при добавката нямаше амнистия - 0:1 за Наполи!

⏱ 30’ | GOOOOOOOLLLLLLLL
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР