Отборът от Втора лига - Добруджа 1919 (Добрич) издигна кандидатурата

...
Отборът от Втора лига - Добруджа 1919 (Добрич) издигна кандидатурата
Коментари Харесай

Добруджа е клубът, който официално издигна Гонзо за президент на БФС

Отборът от Втора лига - Добруджа 1919 (Добрич) издигна кандидатурата на техническия шеф на БФС - Георги Иванов, за поста президент на идния конгрес, който би трябвало да се организира на 15 март.

Добричкият клуб организира свое заседание, на което е взето решение да се застане зад кандидатурата на Иванов. Писмото е пратено до БФС с нужната документи, а евентуално би трябвало да бъде заведено в деловодството в идващите дни.

" Бившият централен нападател Георги Александров Иванов е роден на 2 юли 1976 в Пловдив, България. Баща му Александър Иванов е легенда на Ботев (Пловдив). Известен е с прякора Гонзо.
 Официално: Гонзо влиза в борбата за БФС
Официално: Гонзо влиза в борбата за БФС

Кандидатурата му беше издигната от ФК Ахелой

Георги стартира кариерата си в Локомотив (Пловдив), само че не след дълго е видян от софийския " Левски " и е притеглен по гледище на тогавашния треньор на " сините " Стефан Грозданов през 1997 година. Началото му не е изключително безапелационно, само че с течение на времето се потвърждава и се трансформира в един от най-хубавите нападатели в историята на сините, както и рекордьор по брой голове във вратата на ЦСКА във " безконечното дерби " на българския футбол. В България играе единствено за тези два тима - Локомотив (Пловдив) и Левски, а има и много опит зад граница с екипите на френския Рен, Самсунспор, Газиантепспор в турската Суперлига, както и за Риека (Хърватия).

След края на футболната си кариера на първо време стартира треньорска активност, а след това е и шеф на Левски, на Локомотив (Пловдив) и на Черно море (Варна). В последните две години - от 2022-а насам е механически шеф на БФС и отговорник за националните тимове ", разкриват биографията му от добричкия клуб.

По-рано през днешния ден стана ясно, че още един клуб поддържа Георги Иванов и това е петодивизионният ФК Ахелой от Бургаските регионални групи.
 Поредна оставка в БФС
Поредна оставка в БФС

Става въпрос за Христо Запрянов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР